|
Talat Atilla Trump'ın uçağına füze mi atıldı? İktidar keyfine baksın; bu muhalefetten hiçbir şey olmaz! |
|
Cengiz Altınsoy Kılıç, dar ya da bol fark etmez |
|
Adnan Küçük TRUMP’I ESİR ALAN EPSTEİN: BATI’NIN CANAVAR RUHU DEŞİFRE OLDU (2) |
|
Melike Topuk Hep Aynı Döngü |
|
Zahide GULİYEVA Güneşi İçeri Almak İstiyorsan Perdeleri Açacaksın |
|
Tunacan Tuna NATO ZİRVESİNİN EVSAHİBİ ANKARA’NIN BATAKLIKTAN BAŞKENTE DÖNÜŞÜM HİKAYESİ |
|
Tuğrul Sarıtaş Biz hep gazeteciyiz |
|
Canan Sezgin 2026 TEMMUZ VE RUHUN EVE DÖNÜŞ YOLCULUĞU! |
|
Tekin Öget KIZILELMA’NIN JEOSTRATEJİK ROTASI |
|
Ersan Yıldız Yedin mi pilavın etli tarafını? |
|
Elif Hece Öztürk Sular Yükselirken |
Bağımsız Milletvekili Ümit Özdağ, 27 Ağustos tarihinde 'Zafer' ismi ile yeni bir parti kurdu. Tartışmalı bir şekilde partisinden ayrılan Özdağ'ın yeni partisininin 30 Ağustos tarihinde yapacağı kutlama yeri olarak Ankara Büyüksehir Belediyesine ait anfayı seçmesi ve bu isteğin kabul edilmesi İYİ Parti lideri Meral Akşener'i rahatsız etti. Çünkü Özdağ'ın, partiden ayrılış ve sonrasında Akşener'e ağır sözler söylediği biliniyor.

ÖZDAĞ PARTİSİNİ ANKARA BELEDİYESİNDE TOPLADI!
Bu gelişmeler üzerine Ankara'da yeni bir kazan kaynatılmaya başlandı. İddiaya göre Özdağ'a bu izin Mansur Yavaş tarafından bizzat verilmişti.
TURKTIME'ın edindiği bilgilere göre, Ümit Özdağ'a verilen izin, Ankara Büyükşehir Belediyesinin küçük bir bürokratik işlemiydi ve Yavaş'ın bundan haberi yoktu.

ARADA KAYNATILAN KAZAN!
Yine TURKTIME'ın elde ettiği bilgilere göre geçmişte Akşener'in Yavaş'tan belediyeye alınmasını istediği 2 kişiyi yetersiz görerek göreve başlatmayan Yavaş'la Akşener'in arasını bozmak isteyen bazı siyasi çevreler Özdağ olayını krize çevirmeye çalıştılar.
Hatta son zamanlarda Akşener'in İmamoglu'na artan ilgisini de Mansur Yavaş'ın siyasi alanını daraltmak üzerine yapıldığı dedikoduları dolaştırıldı.

Turktime gelişmeleri izlemeye devam edecek.

E-posta
Facebook
Twitter
Yazdır
Önceki sayfa
Sayfa başına git
|
| Bu yazı 47788 defa okunmuştur. |
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
|
|||||
|
|
|||||
|

39
39













