Fenerbahçeli futbolcu Gökhan Gönül, yarın oynanacak Galatasaray derbisine hazır olacaklarını belirterek, "İnşallah kazanan taraf biz oluruz." dedi.
Sarı - lacivertli futbolcu Gökhan Gönül, yarın Galatasaray ile oynayacakları karşılaşma hakkında FBTV’ye açıklamalarda bulundu. Gökhan Gönül, Galatasaray maçına ise hem mental hem de fiziki anlamda tam anlamıyla hazır olarak çıkacaklarını söyledi.
Türk Telekom Arena’da Galatasaray ile oynayacakları karşılaşmanın her futbolcu için çok özel olduğunu dile getiren Gökhan, "Fenerbahçe-Galatasaray/Galatasaray-Fenerbahçe derbileri için herkesin dilinde olan bir şey var; o da bu maçın favorisini olmayacağı. Kazananın hakkıyla kazanacağı, futbol adına güzel şeylerin olacağı bir maç olmasını diliyorum. Her futbolcu böyle derbilerde oynamak ister. Her oyuncu maç saatini sabırsızlıkla bekliyor. Hem mental hem de fiziksel anlamda tam anlamıyla hazır olmak için çalışıyoruz. Milli takımdan dönen arkadaşlarımız var ve onlarda antrenman programlarıyla hazır olacaklardır. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum. İnşallah kazanan taraf biz oluruz." şeklinde konuştu.
cihan
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |