Fenerbahçe teknik Direktörü Vitoria Pereira ilk iş olarak sarı lacivertlilerin geçen sezon oynadığı tüm karşılaşmaların görüntülerini istedi ve yardımcılarıyla birlikte yoğun bir mesaiye başladı. Portekizli hoca bu maçları izleyip raporunu hazırlayacak.
Pereira ile Fenerbahçe’nin çift forvet oynaması kesin gibi. Yaklaşık 10 yıldır yani Alex’in transferinden beri tek forvetle sahaya çıkan sarı lacivertlilere güçlü kanat oyuncuları gelecek. Pereira bu yüzden ilk etapta Nani’nin transferini istedi.
HAZIRLIK MAÇLARI BEKLENİYOR
Ancak çift forvet kararı bir ismin geleceğini tehlikeye soktu; Diego Ribas. Brezilyalı oyuncunun bu sistemde takımda nasıl yer bulacağı merak konusu. Diego’nun iyi bir teklif gelirse satılabileceği kulüp içinde konuşuluyor. Pereira’nın yapılacak hazırlık maçlarının ardından revizyona birkaç oyuncuyu daha eklemesi bekleniyor.
haber7
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |