E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Beşiktaş fırsatı tepti! 

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde H Grubu'ndaki dördüncü maçında sahasında Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımı ile 1-1 berabere kalarak grupta liderliğe yükselme şansını değerlendiremedi.

5.11.2015 - 21:01
Beşiktaş fırsatı tepti!

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında taraflar girdiği az sayıdaki pozisyondan sonuç alamayınca, soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gidildi. İkinci yarıda Beşiktaş, Ricardo Quaresma ile öne geçti ancak Rus ekibi eski Akhisar Belediyesporlu Oumar Niasse'nin golüyle, İstanbul deplasmanından puanla ayrıldı.

Bu sonuçla grupta puanını 6'ya yükselten Beşiktaş, liderlik koltuğuna oturma fırsatını kaçırdı. Siyah-beyazlı ekip, gruptaki bir sonraki karşılaşmasında 26 Kasım'da Arnavutluk'un Skenderbeu takımını konuk edecek. 

Gruptaki ilk iki maçını kazanan, Beşiktaş karşısında da ikinci kez sahadan beraberlikle ayrılan Lokomotiv Moskova ise puanını 8'e yükseltti.

İkinci yarıda tribünde gerginlik

Karşılaşmanın ikinci yarısında, Rus taraftarların bulunduğu tribünde gerginlik yaşandı.

Mücadelenin ikinci yarısı öncesi soğuk havaya rağmen üzerlerindeki elbiseleri çıkaran ve maçı bu şekilde takip eden Lokomotiv Moskovalı taraftarlar, 65. dakikada güvenlik güçleri ile gerginlik yaşamaya başladı.

Çıkan olaylar üzerine Rus futbolseverlere müdahale eden güvenlik güçleri, olayları büyümeden önledi.

Quaresma "siftah" yaptı, Demba Ba'yı yakaladı

Lokomotiv Moskova karşısında Beşiktaş'ın tek sayısını kaydeden Ricardo Quaresma, bu sezon Avrupa kupalarında ilk golünü attı. 

Spor Toto Süper Lig'de 3 golü bulunan Portekizli futbolcu, siyah-beyazlı ekibin Avrupa kupalarında en çok gol atan oyuncuları listesinde Senegalli futbolcu Demba Ba'yı yakaladı.

Beşiktaş formasıyla Avrupa kupalarındaki gol sayısını 8'e yükselten Portekizli yıldız, 14 gollü Oktay Derelioğlu, 12 gollü Bobo ve 9 gollü Daniel Gabriel Pancu'nun ardından Demba Ba'yla birlikte 4. sırada yer aldı.

Ersan Adem Gülüm ceza sınırına geldi

Karşılaşmada Beşiktaş'tan sarı kart gören tek isim olan Ersan Adem Gülüm, ceza sınırına geldi.

Mücadelenin 49. dakikasında sarı kart gören siyah-beyazlı futbolcu, bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde ikinci kez sarı kartla cezalandırıldı.

Daha önce Portekiz'in Sporting Lizbon takımı ile İstanbul'da oynanan maçtan kartı bulunan Ersan Adem Gülüm, bir sarı kart daha görmesi halinde cezalı duruma düşecek. 

Niasse golünü attı

Beşiktaş karşısında Lokomotiv Moskova'nın tek golünü, eski Akhisar Belediyesporlu Oumar Niasse attı.

Bu sezon Rus temsilcisinin en golcü ismi olan Senegalli futbolcu, siyah-beyazlı ekip karşısında attığı golle UEFA Avrupa Ligi'ndeki gol sayısını da 3'e yükseltti.

Niasse'nin, Lokomotiv Moskova formasıyla ligde de 7 golü bulunuyor.

Fernandes ıslıklandı

İlk kez rakip takım oyuncusu olarak İstanbul'da maça çıkan Beşiktaş'ın eski futbolcusu Manuel Fernandes, siyah-beyazlı taraftarlar tarafından ıslıklandı.

Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan ve 74 dakika sahada kalan Portekizli futbolcuya, oyuncu değişikliğinde kenara doğru yöneldiği sırada Beşiktaşlı taraftarlar ıslıklarla tepki gösterdi.

Fernandes, oyunda kaldığı süre içinde takımının ataklarını başlatan isim olarak dikkati çekti.
aa

YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
Misafir 5 Kasım 2015 Perşembe 21:09

Ya adam futbol oynadigi icin para aliyor göz göre göre takimi yakti. Be gözün körmüde ofsayittan cikmadin. Simdi bu defans oyuncusuna vereceksin pasini hadi yaylan diyeceksin. Insan emek ve ekmek düsmani olmamalidir. Senol Hocaya cok ayip oldu inanin..

Yorumu oyla      18      10  
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
PDFK kulüplere ceza yağdırdı!
PFDK, Spor Toto Süper Lig'den 4 kulübe para cezası verdi.
Benzema ve Valbueana kadroya alınmadı!
Fransa Milli Takımı Teknik Direktörü Deschamps, isimleri şantaj soruşturmasına ...
Fenerbahçe ve Antalyaspor'a şok!
TFF Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun Fenerbahçe ve ...
 
Cimbom, Ç.Rizespor maçına hazırlanıyor!
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Çaykur Rizespor ile ...
Beşiktaş galibiyete kilitlendi!
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'ndaki dördüncü maçında sahasında Rusya'nın ...
Milli takımda Aziz Yıldırım depremi!
Ekrem Memnun istifa etti... Aziz Yıldırım'ın, "Ya kulüp takımını çalıştıracak ...
 
30 sene oldu!
Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Görevlisi ...
Milliler rekor kırdı!
Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) dünya klasmanında Türkiye, ...
15 maçlık hasret bitecek mi?

Spor Toto Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonunu geçiren ve 185 gündür ...

 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Avrupa Ligi
Türkmenistan
film
ygs 2015
uefa
zonguldak maden
FED
Slaven Bilic
efsun