Tribünler Galatasaray’ın kaptanı Arda’nın gece gezmelerine ve sevgilisi Sinem Kobal için sinema salonu kapatmasına yönelik ağır tezahüratlar yapmıştı. Tribünlerden yükselen; ‘Kimisi gece alemlerinde/Kimisi sinema peşinde/Galatasaray ruhu yok hiçbirinde/Düşmüşler paranın peşine’ şarkısı Arda gibi sevgilisi Sinem Kobal’ı da çok üzmüş.
Sinem, “Arda’ya haksızlık ediliyor. Genciz biz. Tabii ki aşk yaşayacağız. Ama aşkı da en düzgün şekilde yaşamaya özen gösteriyoruz. Hatamız olduğunu sanmıyorum. Arda’nın spor yaşamına zarar veririm korkusuyla artık maçlara gitmeyeceğim” dedi.
posta
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...