Danimarka'nın Odense şehrindeki TRE-FOR Park'ta oynanan karşılaşmada Danimarka'nın golünü 35. dakikada (Penaltıdan) Daniel Agger kaydederken, A Milli Takım'ın gollerini 55. dakikada Olcay Şahan ve 90+2. dakikada Ozan Tufan attı.
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulunun da izlediği maça, 1990'lı yıllarda A Milli Takımı çalıştıran Danimarkalı teknik direktör Sepp Piontek de TFF tarafından davetli olarak izledi.
cihan
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...