Görgü tanıklarının ifadesine göre, Esad'ın iktidarı bırakması ve tüm tutukluların serbest bırakılması talebi ile başkent Şam'ın merkezinde toplanarak sloganlar atan protestoculara güvenlik güçlerince ateş açıldı.
Ülkenin kuzeyinde Ürdün sınırı yakınında İdlib kentinde hükümet karşıtı gösterilere katılanlara açılan ateşte ise 3 kişi hayatını kaybetti.
Hama kentinde yapılan gösterilerde de binlerce kişi ''halk rejimi devirmek istiyor'' şeklinde sloganlar atarken, kentin girişinde tankların olduğu ifade ediliyor.
Bugünkü gösterilerin, ülkede mart ayı ortasında başlayan ayaklanmadan
A.A
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...