Arjantin eşcinsel kadın ve erkekler, biseksüel ve cinsiyet değiştirenlerin oluşturduğu federasyonun rakamlarına göre, çoğu başkent Buenos Aires'de olmak üzere eşcinsel evliliklerin yüzde 60'ı erkekler arasında yapıldı.
Arjantin'de eşcinsel evlilikler 3 bine yaklaşmasına rağmen erkek homoseksüeller yasanın kabul edildiği 15 Temmuz 2010'dan beri herşeyin güllük gülistanlık olmadığını kaydederek, yetkililerin, çocuklarını kendi isimleri altında kayıt etmede zorluk çıkardıklarını ifade ediyor.
A.A
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...