E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

CHP'de 2 isme ihraç talebi 

CHP Merkez Yönetim Kurulu toplantısında, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile Mersin Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer'in tedbirli olarak kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilmesine karar verildi.

12.06.2026 - 17:02
CHP de 2 isme ihraç talebi

CHP Merkez Yönetim Kurulu toplantısında, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile Mersin Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer'in tedbirli olarak kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilmesine karar verildi.

MYK TOPLANDI, İHRAÇ KARARI ÇIKTI
CHP Merkez Yönetim Kurulu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında bir araya geldi. Parti suçu işlediği iddia edilen bazı il başkanları ile milletvekillerinin durumunun da ele alınabileceğinin belirtildiği toplantının ardından açıklama yapan Parti Sözcüsü Müslim Sarı, Parti Meclisi'nde alınan olağan kurultay kararı doğrultusunda kongreler takviminin hazırlanacağını ve iki belediye başkanının tedbirli olarak kesin çıkarma cezası istemiyle Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edildiğini bildirerek şunları kaydetti: "Dün gerçekleştirilen Parti Meclisi toplantısında alınan olağan kurultay kararı doğrultusunda, kongreler takviminin hazırlanması ve sürecin yürütülmesine ilişkin görevlendirmelerin yapılmasına karar verilmiştir. Mersin Mezitli Belediye Başkanı Serkan Tuncer ile Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın, tedbirli olarak kesin çıkarma cezası istemiyle Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edilmelerine karar verilmiştir"

MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI RESTORAN KAVGASINA KARIŞMIŞTI
Disipline sevk edilen isimlerden Mersin Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer'in, geçtiğimiz mart ayında bir restoranda meydana gelen kavga olayına karıştığı iddiasıyla polis merkezinde ifade verdiği öğrenildi. Yaşanan söz konusu kavgaya ait anların ise ilgili iş yerinin güvenlik kamerası kayıtlarına yansıdığı belirtildi.

BOLU BELEDİYE BAŞKANI HAKKINDAKİ SORUŞTURMALAR DERİNLEŞİYOR
Kesin ihraç talebiyle Yüksek Disiplin Kurulu'na gönderilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hakkında ise Bolu Belediyesi'ne yönelik yürütülen irtikap soruşturması kapsamında 263 yıl 6 aya kadar hapis cezası talep ediliyor. Özcan hakkında son olarak iki gün önce cinsel istismar iddiaları doğrultusunda yeni bir soruşturma daha başlatıldığı bildirildi.

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan Terörsüz Türkiye mesajı: Tempo artacak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Selimiye Camii Şerifi'nin Restorasyon ...
İstifa edenlere Kılıçdaroğlu'ndan sert mesaj: Dertleri birlik değil
CHP’de istifalar sonrası toplanan Parti Meclisi’nde Kemal Kılıçdaroğlu’nun, ...
Usulsüz arama iddialarına karşı Bakan Çiftçi'den soruşturma talimatı!
İçişleri Bakanlığı, gözaltı sürecinde İBB iştiraki Medya AŞ Genel Müdürü ...
 
Ankara'da kritik temas!
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD'nin Ankara Büyükelçisi, Suriye ve Irak ...
Muhsin Yazıcıoğlu soruşturmasında yeni gelişme: Dosya Ankara'da!
Muhsin Yazıcıoğlu’nun hayatını kaybettiği helikopter kazasına ilişkin ...
CHP'de taşlar yerinden oynuyor! Ali Mahir Başarır ve Gökhan Günaydın görevlerini kaybetti
CHP'de ihraç iddialarının odağındaki Ali Mahir Başarır ile Gökhan Günaydın ...
 
Erdoğan'dan CHP talimatı: Bir an önce hayata geçirilmeli
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceliklerinin "Terörsüz Türkiye" ...
Bu kez operasyonun adresi Silivri Belediyesi! Belediye Başkanı gözaltında
Silivri Belediyesi’ne yönelik operasyon düzenlendi. Belediye Başkanı Bora ...
Özgür Özel: "Haram zıkkım olsun"
CHP Grup Başkanı Özgür Özel, mutlak butlan kararı sonrası yaşananları ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
abd
Club Brugge
İstanbul
Sağlık
Acun Ilıcalı
AB
kardemir karabükspor
Fatih Erbakan
Milletvekili