Fenerbahçe resmi internet sitesinden bugün basında çıkan Arda Turan haberleri hakkında açıklamalarda bulundu.
İşte kulüpten yapılan açıklama:
''Bugün, Fotomaç ve Takvim Gazetelerinde, Atletico Madridli futbolcu Arda Turan’ı transfer edeceğimiz ile ilgili birtakım haberler yer almaktadır. Bahsi geçen haberler yalandır.
Kulübümüz, transfer çalışmalarını Cardozo ve Emenike isimleri üzerinde sürdürmekte olup; teknik heyetimizin görüşleri doğrultusunda bu iki futbolcudan birisi renklerimize bağlanarak transfer tamamlanmış olacaktır.
Dayanaksız birtakım iddialardan oluşan ve sürekli olarak gündeme getirilmeye çalışılan bu haberlerin dikkate alınmamasını, kamuoyundan ve taraftarlarımızdan rica ederiz.''
TRTHABER
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...