Kalan 54 kişinin kurtarıldığını belirten yetkililer, hastanede tedavi altına alınan bu kişilerden 3’ünün durumunun ağır olduğunu duyurdu.
Yaralılardan çoğunun kırık tedavisi gördüğü, 10’unun ise yanmaya bağlı yaralarının olduğu belirtildi. Çin Sivil Havacılık İdaresi’nden bir yetkili, yolculardan 5’inin çocuk olduğunu açıkladı ancak onların akıbeti hakkında bir bilgi verilmedi.
Resmi Xinhua ajansının haberine göre, 5’i mürettebat olmak üzere toplam 96 kişinin bulunduğu Brezilyalı Embraer yapımı E-190 tipi uçak, Rusya sınırına yakın olan Lindu havalimanına inişi sırasında yoğun sis yüzünden pisti kaçırdı.
Hürriyet
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...