Siyah-beyazlı kulüpten, "Basında yer alan transfer haberleri doğru değildir" başlığıyla yapılan açıklamada, "Bugün, basın-yayın organlarında bazı futbolcularımızın gönderileceği, bazı isimlerin transfer edileceği iddiaları yer almaktadır. Spor Toto Süper Lig ilk hafta müsabakamız öncesinde, yapılan bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını bir kez daha taraftarlarımızın ve kamuoyunun dikkatine sunarız" ifadeleri kullanıldı.
Spor basınında bugün yer alan haberlerde kaleci Cenk Gönen'in Galatasaray'a gönderileceği, Atiba 'yı West Ham'ın istediği ve Manchester United'lı Fellaini'nin Beşiktaş'a geleceği belirtilmişti.
cnntürk
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...