İstanbul Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri bu sabah stat inşaatına giderek çalışmaların geçici olarak durdurulduğu kararının yetkililere bildirdi.
Hürriyet’ten Ali Danaş’ın haberine göre; bu kararın,iki hafta önce meydana gelen ve 2 işçinin yaralanmasıyla sonuçlanan iş kazası yüzünden alındığı öğrenildi.
2-3 gün geçici olarak durdurulan stat inşaatı,iş güvenliğini sağlayan firma ve bakanlık yetilileri ile yapılacak toplantıda alınacak yeni iş güvenliği kararları sonrası tekrar başlayacak. Bu kararın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın Beşiktaş Kulübünden iş güvenliğini artırması yönünde taleplerde bulunması üzerine alındığı öğrenildi.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |