Irak'ın başkenti Bağdat'ta, devriye görevi yapan ABD askerleri, bir minibüse ateş açtı. Olayda ilk belirlemelere göre 3 kadın ile bir erkek hayatını kaybetti.
ABD ordusuna bağlı askerler, Bağdat'ta devriye görevi yaptıkları sırada bir yolcu minibüsünü taradı. Kentin kuzeydoğusunda bulunan El Şaab bölgesinde meydana gelen olayda ilk belirlemelere göre 3 kadın, 1 erkek hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Ölü ve yaralılar El Kindi Hastanesi'ne kaldırıldı.
ABD ordu sözcüsü, konuya ilişkin herhangi bir bilgisi olmadığını belirtirken, konuyla ilgilendiklerini dile getirdi.
İha
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...