Wesley Sneijder , 2009-2010 sezonunda ayrıldığı Santiago Bernabeu'da, Galatasaray formasıyla ağları sarstı ve 69. dakikada oyundan çıkarken büyük bir onur yaşadı.
Real Madrid 2 - 1 Galatasaray
Sporx.com'da yer alan habere göre; stadı dolduran Real Madrid taraftarları, sarı-kırmızılı takımın hücumda organizatörlüğünü üstlenen yıldız futbolcunun performansını alkışlarla ödüllendirdi.
Hollandalı yıldız, 66 kez formasını giydiği Real Madrid için 11 gol ve 11 asistlik bir performans sergilemişti.
Öte yandan Sneijder, oyundan çıktıktan sonra kulübede Lukas Podolski ve Emre Çolak'a, maçta yaşanan bir pozisyon ile ilgili hararetli şekilde bir şeyler anlatırken kameralara yansıdı.
radikal
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |