Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında, deplasmanda, Belçika ekibi Club Brugge takımına 2-1 kaybettikleri maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, rövanşta tur atlamak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.
“Beşiktaş gibi bir takım kaybettiği zaman hiçbir zaman mutlu olamayız” diyen Bilic, “Rakip takım 1-1’i bulana kadar tamamıyla pes etmiş durumdaydı. Oyunda 15 dakikalık bir bölüm vardı, o bölümde daha etkili olabilseydik, daha soğukkanlı davranabilseydik oyunun fişini çekebilirdik. O bölümde rakip çok hata yaptı. Bunları kullanmalıydık. Ne yazık ki kullanamadık” diye konuştu
Çok basit bir oyun şekilleri olan Club Brugge’un ilk golü attıktan sonra tehlikeli olmaya başladığına işaret eden Bilic, şöyle devam etti:
“Brugge’un tehlikeli olacağını biliyorduk. Son derece basit bir oyun şekilleri var. Uzun ve duran toplarla tehlikeli olmaya çalışıyorlar. Çok şanssız bir şekilde ilk golü yedik. Brugge ilk golden sonra daha iyi olan taraftı ve ikinci golü de penaltıdan buldular. Tabi ki daha iyi bir skor almalıydık. Ama hala şansımız çok yüksek. Tek yapmamız gereken evimizde kazanmak. Bunu yapabileceğimizi biliyoruz. Buna dair büyük bir inancımız var. Önümüzdeki hafta bunu gerçekleştirmeye çalışacağız.”
Pedro ile maçtan önce yaptıkları konuşmadan sonra Necip ve Ersan’ı stoper olarak oynatmaya karar verdiğini kaydeden Hırvat teknik adam, “Tolgay’ı, Oğuzhan’ı ve Veli’yi kullanarak ofansif olarak daha güçlü bir orta saha kurgusu kurmaya çalıştım. Buradaki en önemli amacımız orta sahada rakibe karşı üstünlük kurup, oyunun hâkimiyetini ele geçirebilmekti” dedi.
aa
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...