Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK) Başkanı Fikret Orman, Spor Toto Süper Lig'in 2014-2015 Futbol Sezonu'nun ara transferinde ilk etapta sadece sağ bek bölgesine yeni bir isim kazandırma konusunda aldığı kararı, Slaven Bilic’le yaptığı görüşmenin ardından fikrini değiştirdiği ortaya çıktı.
Slaven Bilic'in, ara transfer döneminin başlangıcı, ocak ayı öncesinde Başkan Orman’la bir araya gelen Hırvat çalıştırıcının,
“En fazla eksikliğini hissettiğimiz bölge, savunma... Takımımız hep hücum futbolcularıyla ön plana çıkıyor. Avrupa’ya bakın, savunması güçlü olan takımlar, kupaları topluyor. Bundan dolayı savunmamıza sağ bek transferinin yanında en az 2 stoper alınması lazım” diyerek Orman’ı ikna ettiği öğrenildi.
Beşiktaş Yönetimi, stoper hattını Alexander Milosevic’le güçlendirerek, savunmaya en az 2 transfer yapmak için girişimlerini sürdürüyor.
fanatik
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |