Beşiktaş, İngiliz golcü Tammy Abraham’ın Aston Villa’ya transferi konusunda anlaşmaya varıldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi.
KAP’A RESMEN BİLDİRİLDİ
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından KAP’a gönderilen açıklamada, Tammy Abraham’ın Aston Villa FC Limited’e kesin transferi için taraflar arasında mutabakat sağlandığı duyuruldu. Açıklamada, İngiliz kulübünün Beşiktaş’a 21 milyon avro sözleşme fesih bedeli ödeyeceği belirtildi. FIFA talimatları gereği oluşacak dayanışma katkı bedellerinin de Aston Villa tarafından karşılanacağı ifade edildi.
21 MİLYON EURO BONSERVİS
Transfer anlaşmasına göre İngiliz ekibi, Beşiktaş’a toplam 21 milyon avro ödeme yapacak. Böylece siyah-beyazlı kulüp, İngiliz forvetten önemli bir bonservis geliri elde etmiş olacak.
VEDA MESAJI
Klübün resmi X hesabından da tecrübeli golcü için bir veda mesajı yayınlandı. Paylaşımda "Her şey için teşekkürler Tammy Abraham, yolun açık olsun" ifadeleri kullanıldı.
Her şey için teşekkürler Tammy Abraham. ??
— Beşiktaş JK (@Besiktas) January 27, 2026
Yolun açık olsun. pic.twitter.com/iKJzHD7Uh3
ROMA’DAN ALINMIŞTI
Beşiktaş, Tammy Abraham’ın bonservisini geçtiğimiz günlerde Roma’dan 13 milyon avro karşılığında kadrosuna katmıştı. Siyah-beyazlılar, oyuncu için daha önce 2 milyon avro kiralama bedeli ödemişti.
SAHADAKİ PERFORMANSI
İngiliz golcü, Beşiktaş formasıyla bu sezon görev aldığı 26 karşılaşmada 13 gol atarken 3 asistlik katkı sağladı.
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...