E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Mourinho'nun kaderi Klopp'un elinde 

Premier Lig'de kötü gidişini durduramayan Chelsea'nin bu hafta Liverpool karşısında alacağı sonuç menajer Mourinho'nun koltuğunu yakından ilgilendiriyor

26.10.2015 - 15:36
Mourinho nun kaderi Klopp un elinde

İngiliz basını Abramovich'in Portekizli teknik adamın yerine Ancelotti, Hiddink, Guardiola ve Simeone'yi getirebileceğini iddia etti

İngiltere Premier Lig'de tarihinin en kötü sezon başlangıçlarından birini yapan son şampiyon Chelsea'de bu hafta oynanacak Liverpool maçının sonucu menajer Jose Mourinho'nun takımdaki geleceğini de yakından ilgilendiriyor.
Geride kalan 10 haftada 5 maçtan puansız ayrılan Londra ekibinde kulüp yönetimi bir açıklama yaparak Portekizli teknik adamın arkasında olduklarını belirtse de puan kayıplarının devam etmesi halinde Mourinho ile ikinci kez yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Chelsea'yi 2003 yılında satın alan Rus milyarder Roman Abramovich'in, daha önce istifa etmeyeceğini açıklayan Mourinho'yu göndermesi halinde Carlo Ancelotti, Guus Hiddink, Pep Guardiola ya da Diego Simeone'yi takımın başına getirmeyi düşündüğü basına yansıdı.

Abramovich ve Chelsea taraftarları Hollandalı teknik adam Hiddink ve İtalyan Ancelotti'ye yabancı değil. 2009 yılının şubat ayından sezon sonuna kadar Chelsea menajerliğini yapan Hiddink, Londra ekibiyle Federasyon Kupası'nı kazanmıştı.
Hiddink'ten sonra göreve gelen ve iki sezon menajerlik koltuğunda oturan Ancelotti ise ilk sezonunda ligde ve Federasyon Kupası'nda ipi göğüslemişti.
Adı sık sık Manchester City ile anılan Bayern Münih'in teknik direktörü Pep Guardiola ile Atletico Madrid'in başında hem lig şampiyonluğu yaşayan hem UEFA Şampiyonlar Ligi'nde final oynayarak dikkatleri üzerine çeken Diego Simeone'ye de teklif götürülebileceği ileri sürüldü.

Chelsea'nin bu hafta sahasında ağırlayacağı Liverpool da alınan kötü sonuçlar nedeniyle iki hafta önce menajer değişikliğine gitmişti. Brendan Rodgers ile yollarını ayıran ve Jurgen Klopp ile sözleşme imzalayan "Kırmızılar", Alman teknik adamla çıktığı iki maçtan da beraberlikle ayrıldı.
İki takım bugüne kadar 173 kez karşı karşıya gelirken, Chelsea 61, Liverpool ise 75 maçtan galibiyetle ayrıldı. Liverpool, Chelsea ile oynadığı son 10 maçta sadece bir kez galip gelebildi. Rakibine karşı son galibiyetini Anfield Road Stadı'nda 4-1'lik skorla alan "Kırmızılar", 5 maçta ise mağlup olmaktan kurtulamadı.

AA

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Beşiktaş'ta ayrılık
Beşiktaş'ta başantrenör Dettmann ile yollar ayrıldı
Okan Buruk'tan ilk mesai
Kırmızı-beyazlı ekibin anlaşmaya vardığı teknik direktör Buruk, takımla ilk antrenmanına çıktı
NBA'de sezon başlıyor
NBA'de 2015-16 sezonu, 28 Ekim Çarşamba günü oynanacak Atlanta Hawks-Detroit ...
 
Eskişehir'de yoğun tempo!
Eskişehirspor, Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürüyor
Kuyt'tan inanılmaz performans
Yeni takımıyla ligdeki gol sayısını 10'a yükselten Kuyt, Cristiano Ronaldo ...
Drogba çıldırdı!
MLS takımlarından Montreal Impact forması giyen Didier Drogba, Toronto ...
 
Burak isyan etti!
Burak, Sneijder'in ara pasında ceza sahası içinde Kjaer'le mücadele ederken ...
'Ba ve Josef atılmalıydı'
G.Saraylılar hakem Fırat Aydınus'un derbide büyük hatalar yaptığını iddia etti.
Ellerimiz, ayaklarımız titremedi
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Fenerbahçe karşısına galibiyet ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
TÜFE
Tayyip Erdoğan
MERSİN
Kobani
Netanyahu
IŞİD
işte benim stilim
ROMA
Anayasa