E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

KÜRT VE ERMENİLERDEN İŞBİRLİĞİ 

Kürtler ve Ermeniler,Hollywood prodüksiyon şirketlerinin üstleneceği bir dizi sinema filmiyle, uluslararası propaganda atağına başlamaya hazırlanıyor.

25.11.2007 - 14:16
KÜRT VE ERMENİLERDEN İŞBİRLİĞİ

Yapımı çok büyük bütçeli filmlerle propaganda başlatma hazırlıklarında son aşamaya gelen, Kuzey Irak Kürtleri ile Ermeniler show dünyasının gücünden yararlanmak için bütün kozlarını ortaya koydular.

Ermeni soykırım iddialarının yer aldığı, Ermeni tezlerinin vurgulandığı bir dizi Hollywood filmi önümüzdeki yıllarda birbiri ardından vizyona girecek.
Hollywood yapımı filmlerlerde ünlü Amerikalı aktörlerde rol alacak. Hollywood yapım ekiplerinin ön hazırlık çalışmalarını tamamladığı sinema filmlerinde, Mel Gibson, Ömer Şerif, Antonio Banderas , Sylvester Stallone, gibi sinema dünyasının bir çok ünlü aktörü rol alacak. Yapım aşamasına gelinen filmlerde, Türkiye'nin dış politikalarında karşı olduğu birçok konu, tam aksi tezlerle işlenecek.
Hollywood yapımı sinema filmlerinde, Kuzey Irak Kürtleri de bağımsız bir Kürt devletinin kurulması için propaganda yapacak. Ermeniler ise sözde Ermeni Soykırım iddialarını vurgulayacak. ABD'de yayın yapan internet portalı Turkishny.com'ın haberine göre, Ermeni ve Kürtlerin konuyla ilgili hazırlıklarında son aşamaya gelindi.

KÜRTLER HOLLYWOOD FİLMLERİ İÇİN KESENİN AĞZINI AÇTI

Kuzey Irak Yönetimi, Hoolywood'da sinema yoluyla başlatacağı tanıtım atağında, Kürtlerin Saddam döneminde başta Halepçe katliamı olmak üzere yaşadığı çeşitli olayları konu ala filmlerle, uluslararası kamuoyunda Kürtlere sempati duyulmasını sağlanacak. Yaklaşık 30 kadar Hollywood yapımcısını şu ana kadar Kuzey Irak'a davet eden Kürt özerk yönetimi, Hollywood filmleri için kesenin ağzını da açmış durumda. Milyonlarca dolarlık bütçelerle yola çıkan yapımcılar, Ömer Şerif, Antonio Benderas başta olmak üzere birçok ünlü sinema yıldızıyla geçtiğimiz aylarda görüşerek, Kürt lider Molla Mustafa Barzani'nin hayatının anlatılan ' Peşmerge' filminin çekimi için kolları sıvamış, Kürt asıllı Mısırlı yönetmen Ali Bedirhan , Peşmerge filminde oynaması için ünlü aktör Antonio Benderas'ı ikna etmek için yoğun bir çaba başlatmıştı.

AMAÇ HOLLYWOOD FİLMLERİYLE DÜNYADA KÜRT SEMPATİSİ YARATMAK

Bazı Amerikalı yapımcılar, Kuzey Irak'taki Kürt yönetiminin uyguladığı uzun vadeli bir taktikle, dünyada bir Kürt sempatisi yaratma hazırlığında olduğunu belirterek. ' Show dünyasını en iyi şekilde kullanarak propaganda yapmak istiyorlar. Kuzey Irak'lı Kürtler bu konuda yoğun bir çaba içerisine girdiler. Kürtlerin çıkarları doğrultusunda Hollywood'u en iyi şekilde kullanacaklar.' diye konuştular.

ASIL HEDEF BAĞIMSIZ BİR KÜRT DEVLETİ İÇİN ULUSLARARASI KAMUOYU YARATMAK

Hollywood'da çekilecek filmlerde, Kürtlerin bir taşla bir kaç kuş vurma hazırlığında olduğunu belirten Amerikalı yapımcılar' Bu uzun vadeli bir beyin yıkama yöntemidir. Belli stratejiler hedeflenerek düşünülmüştür, Hollywood yapımı bir kaç iyi sinema filminde Kürt propagandası yapılması Türkiye'yi önümüzdeki yıllarda çok zor duruma düşürebilir ' şeklinde konuştular.

Kuzey Irak yönetiminin aslında yapmak istediğinin ileride kurulması düşündükleri bağımsız bir devlete uluslararası bir kamuoyu yaratmak olduğunu vurgulayan Hollywood kaynakları, Türkiye'nin yıllardır dünyanın en etkili propaganda aracı olan Show Business'i ihmal ettiğini vurgulayarak 'Türkiye Cumhuriyeti ve Türkler, Alan Parker'ın yönettiği sinema filmi "Midnight Ekspres"'in bıraktığı kötü izleri silmek için hala uğraşıyor. Etkili bir sinema filmi en büyük silahtır, Türkiye henüz bir Atatürk projesini bile hayata geçiremedi. Yılların vurdumduymazlığı sürüyor, ancak bu kez bunun bedeli Türkiye için çok ağır olabilir.' şeklinde konuştular.

HOLLYWOOD FİLMLERİNDE KÜRTLER HEP KAHRAMAN OLARAK GÖSTERİLECECEK

Irak gibi kan gölü ve savaşın tüm şiddeti ile sürdüğü bir ülkeye yaklaşık 30 kadar Hollywood yapımcısını getirmenin çok başarılı bir iş olduğunu vurgulayan yapımcılar, ' Artık, Hollywood'da Vietnam filmleri gibi bir dizi, Irak filmleri de yapılacaktır. Hollywood'da bu filmlerde de Kürtler hep Amerikan askerlerine yardım etmiş acı çekmiş, barışçıl bir bölgenin halkı olarak gösterilecektir, duygu sömürüsü yapılacaktır, Kürtler birer kahraman olarak tanıtılıp, bölgelerinde yarattıkları huzur ve istikrar vurgulanacak ve filmlerde hep Kürtlerin artık hep bir şeyleri hak ettikleri vurgulanacaktır. 'Peşmerge ' filminin çekilmesinin ardından, birçok Hollywood yapımı film bir biri ardına vizyona girecek. Hollywood yapımı filmlerde, Kuzey Irak'lı Kürtlerin Amerikan halkına verdiği destek birer kahramanlık öyküsü haline getirilerek, Amerikan halkının Kürtlere olan sempatisi arttırılacak. Saddam Hüseyin döneminden başlayarak, Halepçe katliamında bölgede yaşayan Kürt halkının çektiği acıların konu edildiği Hollywood filmlerinde de Kürtlerin çektiği acılar ve verdikleri mücadele ile bağımsız bir devleti hak ettikleri vurgulanarak, sinema yoluyla ' Bağımsız bir Kürt Devleti ' propagandası yapılacak.' diye konuştular.

ERMENİ LOBİSİNDEN HOLYWOOD'A 100 MİLYON DOLAR


Ermeni lobisi, sözde Ermeni soykırım iddialarına uluslararası destek sağlamak amacıyla 100 milyon dolar nakit parayı Hollywood yapım şirketlerine aktararak, kendi tezlerinin savundukları bir kaç sinema filminin yapımı için hazırlıklarını tamamlamak üzere. Hollywood'un bulunduğu Kaliforniya'da Ermenilerin yoğun olarak yaşamasının avantajını en iyi şekilde kullanmaya hazırlanan Ermeni Lobisi, Hollywood yapım şirketlerinde çalışan binlerce Ermeni kökenli Amerikalı'nın da desteğiyle, büyük bütçeli ve ünlü aktör ve aktrislerin de yer aldığı sinema filmleriyle sözde Ermeni soykırımı iddialarını daha geniş kitlelere taşımaya çalışıp uluslararası kamuoyunun desteğini almaya çalışacak. Hollywood kaynaklarından elde edilen bilgiye göre, sinema proje kapsamında Hollywood yapımcılarına 100 milyon Dolar nakit bir para aktarılacak.

Hollywood kaynakları' Bu para Hollywood için oldukça büyük bir meblağ, 100 milyon Dolar nakit 250 - 300 milyon dolarlık bir proje demektir, bu bütçelerle yola çıkan Ermenilerin birden fazla sinema filmi çekme hazırlığında, yapımcılarda para kazanır, Ermeniler'de en iyi şekilde sözde Ermeni soykırımı propagandası yaparak amaçlarına ulaşırlar. ' diye konuştular.

MUSA DAĞINDA KIRK GÜN YENİDEN ÇEKİLİYOR

Sözde Ermeni soykırımı iddialarını destekleyen en önemli edebi eserlerden biri olarak kabul edilen, 1930'larda yayınlanan, Franz Nobel'in 'Musa Dağında Kırk Gün' adlı romanının, sinemaya yeniden uyarlanması için yapılan hazırlıklar ise artık son aşamasında.

Avusturyalı bir Yahudi olan Franz Werfel'in 1929'da Suriye'nin başkenti Şam'a yaptığı bir gezi sırasında, bölgedeki Ermenilerle konuşarak yazmaya başladığı roman. 1933'te Viyana'da yayımlanmıştı. Kitap satış rekorları kırarak 18 ayrı dilde yayımlanmıştı. 1983 High Investments Films tarafından sinemaya uyarlanılan romanın filmi ise tutulmamıştı. Sylvestor Stalonne ile birlikte hareket eden ABD'deki Ermeni lobisi filmi yeniden Holyywood'da daha geniş bir bütçeyle çekmek istemiş, Stallone'da bu filmle ödül alacağını iddia etmişti. Kaynaklar, filmde tutucu bir Hristiyan olarak bilinen oyuncu Mel Gibson ile başrol oynaması için antlaşmanın an meselesi olduğunu belirterek, Mel Gibson'ın Ermenilere duyduğu sempati nedeniyle bu teklife çok sıcak baktığını belirttiler.

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cem Uzan Turktime'a Konuştu: Beni Kesebilirsin, Öldüerbilirsin ama Bana İnananlara İhanet Ettiremezsin!!!
Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan Türk Basınında evinin kapılarını ilk ...
MENDERES TURKTİME'A KONUŞTU! : “AĞAR, DEMOKRASİNİN YANINDAN BİLE GEÇMEMİŞTİR!”
Sağ siyasetin patent sahibi ve DP’nin biyolojik ve siyasi varisi Aydın ...
BAŞÖRTÜSÜ ÖZ DEĞİL, SEMBOLDÜR!
(TURKTİME-ERSİN TOKGÖZ) 5 bini aşkın üyesi ile Türkiye’nin ...
 
Emin Çölaşan Turktime'a Konuştu
(ÖZEL-TURKTİME) Türk basının usta kalemi, Hürriyet Gazetesi yazarı Emin ...
PKK'NIN DAĞA ÇIKARMA TAKTİĞİ
Terör örgütü PKK'nın dağ kadrosuna eleman kazandırmak için mafyatik yöntemlere ...
DTP'DEN ERDOĞAN'A SERT ÇIKIŞ
Demirtaş, Erdoğan'ın eleştirilerine cevap verdi: Takılmış bozuk plak gibi konuşuyor.
 
PEŞMERGELER TÜRKİYE SINIRINDA
Dağların stratejik noktalarına konuşlandırılan peşmergeler, 24 saat etrafı gözlüyor.
ERDOĞAN NOBEL BARIŞ ÖDÜLÜ'NE ADAY GÖSTERİLSİN!
Kızılcahaman kampında AKP'lilerin yaptığı öneriye Babacan da destek verdi.
KANDİL DAĞI'NA CANLI KALKAN OLALIM!!!
Mahmut Alınak, siyasi parti, sendika, dernek temsilcileri ile yazar ve ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
süper lig
bist
Sağlık
barcelona
konya
passolig
Southampton
film
Kayseri Erciyesspor