Beşiktaş taraftar grubu Çarşı, yarın akşam oynanacak Arsenal maçına rekorluk bir çalışma ile hazırlanıyor. Şampiyonlar ligi play-off turu ilk maçına Arsenal ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta taraftarlar büyük bir hazırlığın içerisine girdi. Yarın Olimpiyat Stadı'nda oynanacak mücadelede açılmak üzere bir pankart hazırlayan Çarşı, dünyanın elle hazırlanmış en büyük pankartını yaparak bir rekoru da eline geçirecek.
Pankartta İtalyanca 'Zafer bizim olacak' yazıyor.
Beşiktaş'ın ünlü taraftar grubu çarşı, kendisini on binlerce kişinin destekleyeceği bir şölen ile Arsenal'in önüne çıkacak.
Bugünkü maç için çığ gibi tüketilen biletlerin yanı sıra Olimpiyat Stadı'na asılacak dev pankart ta dün itibarıyla Doğu tribününe asıldı. Kocaman bir Kartal amblemi ile dev tavan boydan boya kaplandı.
75 BİN TARAFTARIN OLMASI BEKLENİYOR
Maç saatine kadar tüketilecek biletlerin 75 bini bulması bekleniyor. Bu rakam yönetim yüzünü güldürecek bir gişe hasılatını da beraberinde getirecek. Bilindiği gibi UEFA güvenlik gerekçesiyle stadın tamamen dolmasına karşı ve eğer böyle bir durumu tespit ederse kulüplere cezai yaptırım uyguluyor..
FANATİK
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...