ABD uçaklarının, Suriye sınırı yakınlarındaki Irak'ın El Kaim kasabasında bir araya gelen IŞİD yöneticilerini hedef aldığı açıklandı.
Aşiret kaynaklarını referans gösteren Arap basını, IŞİD lideri Ebubekir el-Bağdadi'nin de bu isimler arasında olduğunu ve ağır yaralandığını iddia ediyor.
Bombardıman sonucu, IŞİD'in Anbar'daki yerel lideri ve yardımcısının öldüğü, IŞİD militanlarından yaralananlar olduğu yönünde bilgiler geliyor.
ABD hükümetinden yapılan açıklamada Ebubekir el-Bağdadi'nin bombardımana hedef olan toplantıya katıldığının henüz teyit edilemediği belirtildi.
ntv
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...