DROGBA'DA KADER ANI 19 MAYIS
Fıtık teşhisi konulan ve kendi özel doktoruna kontrol olmak için Fransa'ya giden Drogba'nın geleceği merak konusu oldu. Golcü oyuncunun herkes G.Saray defterini kapattığını savunurken Fildişili yıldıza yakın kaynaklar, "Lig bitmeden hiçbir şey belli olmaz" düşüncesinde. Sakatlık nedeniyle kalan maçlarda oynaması zor gözüken Didier için transfer daha da önem kazanırkan olası senaryolar şu şekilde:
G.SARAY'ıN DURUMU BELİRLER
1- Drogba henüz karar vermedi. Kararının verirken de erken hareket etmek istemiyor. Ancak G.Saray ile lig bitmeden masaya oturmaz. Bu işi Dünya Kupası'na da asla bırakmaz.
2- Kalma konusunda belirleyici olacak şey G.Saray'ın isteği ve hedefleri. Şampiyonlar Ligi'ne alışmış bir oyuncu olduğu için G.Saray'ın direkt Devler Ligi'ne katılmasını bekliyor. Aksi takdirde Dünya Kupası'na da katılacağı için Temmuz-Ağustos ayında 4 eleme maçı oynamak istemiyor.
DROGBA 2 YILA DAHA YAKIN
3-Ünal Aysal, "Çocukları ve ailesi ile ilgili sorunlar var. Drogba ailesiyle görüşüp karar verecek" derken Fildişili yıldızın geleceğini aile zirvesinde belirleyeceği de son olasılık. G.Saray'da tüm şartlar oluşsa bile eş son düdüğü çalabilir.
4-En son ise gündeme para ve süre gelecek. G.Saray'la daha önce 4 milyon euro garanti ve 20 bin euro maç başı ücretle anlaşan Drogba aynı tarifeyi istiyor. 1 yıl mı, 2 yıl mı meselesi ise Aysal-Drogba zirvesinde belli olacak. Drogba, "Aileyi ikna edersem 2 yıl kalırım" görüşünde.
akşam
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |