Galatasaray bir transfer şoku daha geldi.Tam her şey güzel gidiyor derken Balanta transferi çıkmaza girdi.peki sorun ne? G.saray 'ın savunma hattını kuvetlendirmek için transfer etmeyi düşündüğü River Plate'in Kolombiyalı oyuncusu Eder Alvares Balanta hakkında İtalya'dan bir bildiri geldi.
Oyuncu ile ilgilenen Serie A ekiplerinden Sampdoria'da Sportif Direktör Carlo Osti, Arjantin kulübü ile masaya oturduklarını ancak mutabakat sağlayamadan kalktıklarını belirtti . Çizme basınına açıklama yapan Osti, " Şimdi bir yenilik yok. Her şey durmuş halde. Defans için diğer seçenekleri göz önüne getirebiliriz" diyerek bir nevi Balanta'dan vazgeçtiklerini işaret etti.
SORUN MADDİ
G.Saray'ın da uzun zamandır uğraş vermesine rağmen Balanta'yı renklerine bağlayamamış olması akıllara 'problem hangi yerde ?' sorusunu getirdi. Önceki günlerde konuşan River Plate başkanı Rodolfo D'Onofrio, " beş . beş milyon Euro veren, Kolombiyalı alır" diyerek oyuncu için belirledikleri rakamı bildirmişti . Bu beyanatın peşinden G.Saray ve Sampdoria gibi takımların 4. beş - beş milyon Euro civarındaki tekliflerinin geri çevrildiği öğrenildi.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...