Takıma kazandırılmasının ardından taraftarın büyük tepki gösterdiği 27 yaşındaki futbolcunun transferi için daha önceden, "Ben alınmasına karşı çıktım. Ama Bilic istediği için almak durumunda kaldık" açıklamasını yapan Başkan Fikret Orman'ın derbide yaptırdığı penaltıyla yenilginin mimarı olan Dany'yle sezon sonunda yollarını ayırmayı planladığı öğrenildi. Kamerunlu futbolcuyu 1 milyon 800 bin Euro'luk satın alma opsiyonuyla kiralayan Siyah-Beyazlılar'ın, Galatasaray mücadelesinde Veysel Sarı'ya yaptığı kontrolsüz hareketin ardından penaltıya sebep olması nedeniyle taraftardaki sınırlı kredisini tüketen Dany'yi Sarı-Kırmızılılar'a geri göndereceği bildirildi.
Galatasaray'la yaptıkları anlaşmaya göre, oyuncunun bonservisi için 30 Haziran'da 1 milyon Euro'luk ilk taksidi ödemesi zorunlu olan Beşiktaş'ın, Dany için herhangi bir işlem yapmayacağı ve futbolcunun 1 Temmuz'da Sarı- Kırmızılılar'a döneceği öğrenildi.
'MORALİNE PARA ÖDEMİYORUZ'
Dany'nın durumu hakkında açıklamada bulunan asbaşkan Deniz Atalay, "Herkes bana Dany'nin moralini soruyor. Biz kulüp olarak Dany'nin moraline para vermiyoruz" dedi.
Sabah
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...