Hürriyet’te yer alan habere göre, Fenerbahçe eski teknik direktörü Aykut Kocaman önceki gün Avusturya’ya gitti. Kocaman’ın bir transfer görüşmesi için gidip gitmediği merak edilirken gerçek daha sonra ortaya çıktı. Başarılı teknik adam Salzburg-Basel maçını izlemek için bu ülkeye gitmişti. Kocaman hafta sonu ise Çek Cumhuriyeti’ne geçerek bazı oyucuları izleyecekti.
Kocaman konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı; “Ekibimle beraber gelecek sezon için daha şimdiden çalışmnalara başladım. Bazı oyuncuları ve takımları izleyerek fikir edinmeye çalışıyorum. Gelecek sezon için mutlaka bir takımda çalışacağım” ifadelerini kullandı.
amk
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...