Elazığspor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, "Gerçekleştirdiğimiz olağanüstü genel kurulda 'Sanica Boru Elazığspor' adını 'Elazığspor' olarak değiştirmek için alınan kararın uygulamaya geçirilmesi için Türkiye Futbol Federasyonu'na gerekli başvuru yapıldı. Türkiye Futbol Federasyonu'nun gerçekleştireceği ilk yönetim kurulu toplantısında başvurumuz değerlendirilecektir" ifadelerine yer verildi.
Elazığspor Kulübü'nün 7 Şubat'ta yapılan olağanüstü genel kurulunda, kulübün "Sanica Boru Elazığspor" olan isminin "Elazığspor" olarak değiştirilmesi kararlaştırılmıştı.
sampiy10
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...