Bursaspor'un Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında, Galatasaray ile 2-2 berabere kaldığı karşılaşma sonrasında, Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Güneş, seyir açısından güzel bir maç oynandığını belirterek, "Başlangıçta oyun tarzı sahada gerçekleşti. Seyir açısından güzel bir maç oldu. Daha çok pas yapıp daha fazla topa sahip olabilirdik. Zaman zaman rakip baskı yapmaya çalıştı, bizde başarılıydık. Kazanmamız gereken maçta iki puan bıraktık. Penaltıdan sonra eksik kaldık. Üstün olan bizdik. Oyun üstünlüğünü skor üstünlüğü ile birleştiremedik." dedi.
Karşılaşmanın hakeminin oyunu hızlandıran bir etken olduğunu kaydeden Şenol Güneş, hakemin vermiş olduğu penaltı kararı hakkında ise şunları kaydetti:
"Hakem oyunu hızlandırdı. Penaltı pozisyonunda yardımcılarını dinledi. Ozan'ın pozisyounda da dinleyebilirdi. Melo ve Hakan atılabilirdi. 2-1'den sonra durumu 3-1 veya 4-1 yapabilirdik."
OZAN ve SERDAR TAKIMDAN AYRILMAYACAK
Yeşil-beyazlı takımdan başka takımlara ismi geçen Ozan Tufan ve Serdar Aziz'in şu anda takımda kaldığını kaydeden tecrübeli teknik adam, "Son aşamaya kadar düşünebilirdi. Şu anlık kapandı diye düşünüyroum. Ekonomik kriz olmasaydı, bu durum konuşulmazdı. Ozan ve Serdar ayrılmayacak." diye konuştu.
Öte yandan karşılaşmanın kadrosuna alınmayan ve kamuoyunda Josue'nin kadro dışı bırakıldığı hakkındaki iddialar hakkında tecrübeli oyuncu, "Kendisine ben ilk onbirde düşünmediğim oyuncuydu. Bu durumdan bir rahatsızlık hissetti. O zaman bende 18'e almadım. Beğenmediğim oyuncuyu oynatmama hakkına sahibim." dedi.
Şenol Güneş, kulübün ekonomik anlamda sıkıntılar yaşadığını ve tranfser yapmayacaklarını kaydetti. Güneş, bu sezon Süper Lig'i ilk 5 içinde tamamlamak istediklerini sözlerine ekledi.
cihan
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...