Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi Red Bull Salzburg, Avusturya Birinci Ligi'nin 2. haftasında son şampiyon Austria Wien'i 5-1 mağlup etti.
Red Bull Arena'da oynanan karşılaşmada, Red Bull Salzburg Avusturya Birinci Ligi'nin son şampiyonu Austria Wien'i Kampl (2), Soriano, Douglas ve Ramalho'nun golleriyle 5-1 yendi. Deplasman ekibinin tek golünü ise Grünwald kaydetti.
Sarı-lacivertlilerin rakibi, ligdeki ilk maçında da deplasmanda Wiener Neustadt'ı 5-1 yenmişti. Red Bull Salzburg, iki maçta toplam 10 gol atıp, 6 puan toplayarak sezona hızlı bir giriş yapmış oldu.
Öte yandan, Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal da, karşılaşmayı tribünden takip etti.
TRTHABER
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...