E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Özel'e: 3 yıldır neredeydin? 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aydın'da "Ev Sahibi Türkiye" 6973 Kura Çekimi, 1482 Konut Anahtar Teslimi, Şehir Hastanesi ve Yapımı Tamamlanan Diğer Yatırımların Toplu Açılış Töreni'nde konuşma gerçekleştirdi.

24.01.2026 - 19:20
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Özel e: 3 yıldır neredeydin?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aydın'da "Ev Sahibi Türkiye" 6973 Kura Çekimi, 1482 Konut Anahtar Teslimi, Şehir Hastanesi ve Yapımı Tamamlanan Diğer Yatırımların Toplu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN AÇIKLAMALARI ŞÖYLE:

"Aydın Büyük Menderes'in bereketiyle, zeytiniyle, inciriyle Türkiye'nin yüz akı şehirlerinden biridir. Aydın'ın bizim gönlümüzde müstesna bir yeri vardır. Bu güzel şehirde olmanın bahtiyarlığını yaşıyorum.

Bugün bir kez daha efeler şehri, Adnan Menderes'in şehri olduğunuzu gösterdiniz. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizin güveninizi boşa çıkarmamanın çabası içerisindeyiz. Gece gündüz çalışıyoruz.

Devletimizin tüm kurumları Aydın'ı daha da kalkındırmanın mücadelesini veriyor. Bugün toplam değeri 87,5 milyar lirayı aşan yatırımları sizinle buluşturuyoruz.

"500 BİN SOSYAL KONUT PROJESİ"

500 bin sosyal konut projesini başlattık. Yüzyılın Konut Projesi'nin kura çekimlerini başladık. Bugün Aydın'da 2 bin 100, ilçelerde 4 bin 800 6 bin olmak üzere 973 konutun kurasını çekiyoruz. Sosyal konutlarımız Aydınlı kardeşlerimize hayırlı olsun. Rabbim anahtarların teslimini de bizzat yapmayı nasip etsin.

"HİÇBİR ÜLKENİN ALTINDAN KALKAMAYACAĞI BİR ŞEYİ BAŞARDIK"

Ana muhalefetin başkanı çıkıp yine bu evleri bitiremezler diyecektir. Bu evlerin yapılamayacağını millete anlatmaya çalışacaktır. Bunu deprem bölgesinde yaptıklarından dolayı biliyorum. Hükümet bu enkazın altında kalır dediler. Evleri inşa edemez dediler. Aynı şeyi İzmir için de söylediler. Biz bütün enkazı kaldırdık mı, vatandaşlarımızı konutlarımıza yerleştirdik mi. 7 gün 24 saat çalıştık. Yıl bitmeden 455 bininci konutun anahtarını hak sahibi kardeşlerimize teslim ettik. Avrupa'da hiçbir ülkenin altından kalkamayacağı bir şeyi başardık. 

"DEPREM BÖLGESİNE YENİ GELİYOR"

CHP Genel Başkanı'nın yolu Hatay'a düşmüş. Orada yaşadığı utancı gizlemeye çalışıyor. Hatay'da yapılan işleri gördükçe ettiği büyük laflar aklına geliyor ve eziliyor. Deprem bölgesine sahip çıkmaz şimdi mi aklınıza geldi? 3 yıldır neredeydiniz Özgür Efendi? 3 yıldır sürecin hiçbir yerinde yoktunuz. Yeni mi ayıldınız? CHP Genel Başkanı'nın aklına deprem bölgesine sahip çıkmak yeni geliyor. 

Şimdi de emekliler üzerimizden bir istismar arayışı içindeler. Yönettikleri belediyelerde işçiye maaş yerine harçlık veren kendileri değilmiş gibi emeklilerimizi hükümetimize karşı kışkırtmaya çalışıyorlar. 

İşçiler belediye önünde eylem yapıyor. Bunlar ya tropikal adalarda keyif çatıyor ya da Meclis'i panayır yerine çeviriyor. Önce belediye çalışanlarının maaşlarını düzenli ödeyin.

"BULABİLİYORSANIZ SİZ DE ESERLERİNİZDEN BAHSEDİN ÖZGÜR EFENDİ"

Ana muhalefetin ülkede ne olup bittiğinden haberi yok. Biz eserlerimizle, hizmetlerle, projelerle konuşuyoruz. Bulabiliyorsanız siz de eserlerinizden bahsedin Özgür Efendi. Türkiye için bugüne kadar hangi katma değeri ürettiniz. Cesaretiniz varsa bahsedin. Bizimle eser, hizmet yarıştırın. Nasıl 455 bin konutu söz verdiğimiz gibi yaptıysak 500 bin konutu da aynı hızla inşa edeceğiz. 

İkinci Dünya Savaşı sonrası kurulan küresel sistem kökten çatırdıyor. Konforlu coğrafyalar ilk defa gerçeklerle yüzleşiyor. Davos'taki tartışmalara baktığımızda yaptığımız eleştirilerin artık batı dünyasında da karşılık bulduğunu görüyoruz. Bize acımasızca eleştirenler bugün bize hak veriyorlar.

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Zorlu: Terörsüz Türkiye provoke edilmek istendi!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kürşad Zorlu, "Terörsüz Türkiye" sürecinin ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan Aydın'da muhalefete seslendi: Laf değil eser yarıştırın
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aydın'da "Ev Sahibi Türkiye" 6973 ...
AK Partili Hüseyin Yayman: Bu millet bayrağını yere düşürmez
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yayman, Adana’da AK Parti İl ...
 
DEM Parti siyasi partileri ziyaret edecek
DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, partisinin Eş Genel Başkanlarından oluşan ...
Gürsel Tekin'den Meclis'e çağrı: Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu yeniden kurulmalı
CHP’li Gürsel Tekin madde bağımlılığına dikkat çekerek, konuya ilişkin ...
Erdoğan ilk ziyaretini Aydın'a yapacak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yılın ilk il ziyaretini bugün Aydın'a yapacak.
 
Bakan Fidan: "Suriye'de ateşkes süresi uzatılabilir"
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suriye yönetimi ile YPG arasında yürütülen ...
Ak Parti eski milletvekili hayatını kaybetti
AK Parti eski Uşak Milletvekili Mehmet Altay, bir süredir tedavi gördüğü ...
Bahçeli’den Ahmet Özer tepkisi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer’e ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Ezgi Mola
Murat Yıldırım
TV8
Ayşe Ersöz
BBP
survivor all star
yargıtay
Soruşturma
Eskişehirspor