Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, 2-1 kazandıkları Medical Park Antalyaspor maçının ardından mide spazmı geçirdiği gerekçesiyle basın toplantısına katılmadı. Ancak tecrübeli teknik adamın takım içerisinde duyduğu bazı rahatsızlıklar nedeniyle maçın ardından istifa ettiği ve bu talebini sözlü olarak yönetim kuruluna ilettiği öğrenildi. Akçay'ın istifa kararını maçtan önce aldığı da iddia edildi.
Bu arada maçtan sonra takım otobüsüne binerek stattan ayrılan teknik direktör Mustafa Akçay'ın şu anda Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile bir görüşme yaptığı ve istifa kararını değerlendirdiği de belirtildi.
habertürk
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...