İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Yalova'daki operasyonda DEAŞ'lı teröristler tarafından açılan ateş sonucu 3 polisin şehit olduğunu, 8 polis ile bir bekçinin yaralandığını bildirdi. Operasyonda 6 terörist de ölü ele geçirildi.

İHBAR ÜZERİNE GİDİLDİ
Polis ekipleri gece saatlerinde ihbar üzerine bölgeye gitti. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı hücre evinde 02.00 sıralarında başlayan çatışma saatlerce sürdü. Çatışma sonrasında bir bekçi ve 8 polis yaralanırken 3 polis şehit oldu.

ÇATIŞMANIN İZLERİ
Çatışmanın yaşandığı ev de ilk kez görüntülendi. Gece saatlerinde yaşanan çatışmanın izleri bina dışında görülebiliyor. Çatışmanın ardından çıkan yangın sonrasında binadaki is ve mermi izleri dikkat çekti.

AİLE EVİ İZLENİMİ
6 DEAŞ'lı teröristin bir süredir bu evde ikamet ettikleri belirtilirken 5 kadın ve 5 çocuğun bulunduğu evde "aile yaşıyor" izlenimi verildiği öğrenildi.
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...