E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Milosevic'ten takım arkadaşlarına övgü dolu sözler! 

Beşiktaş Futbol Takımı'nın yeni transferi Alexander Milosevic, takım arkadaşları hakkında övgü dolu sözler kullanırken; önemli açıklamalarda bulundu.

20.01.2015 - 15:02
Milosevic ten takım arkadaşlarına övgü dolu sözler!

Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün (BJK), İsveç Futbol Ligi ekibi AIK Stockholm'den 1 milyon Euro bedelle transfer ettiği Alexander Milosevic, Beşiktaş Futbol Takımı'nın kamp yaptığı otelde basın mensuplarının sorularını cevaplarken; önemli açıklamalarda bulundu.

Milosevic, kampın iyi bir ortamda sürdüğünü belirterek,

"Şu anda her şey gayet iyi gidiyor. Her şeyin mükemmel olduğunu söyleyebilirim. Hava, otel ve takım. Genel olarak her şey güzel. Menajerimden böyle bir teklif geldiğinde hemen Beşiktaş'a gitmek istediğimi söyledim. Daha önce İsveç'te yaşayan Türk arkadaşlarımdan bilgi almıştım. Buraya gelirken diğer kulüplerin verdiği teklifleri duymadan menajerime Beşiktaş'a gitmek istediğimi söylemiştim. Kulübün ve taraftarların verdiği hissiyat diğer bütün takımların çok üzerindeydi. Şu an Beşiktaş'tayım ve çok mutluyum. Daha transfer sonuçlanmadan sosyal medyada bana verdikleri destek kendimi evimde hissetmemi sağladı. Taraftarın bu ilgisi benim buraya gelemem de belirleyici oldu. Karar vermek çok kolay oldu." dedi.

Spor Toto Süper Lig hakkında da görüş bildiren Alexander Milosevic, "Buraya gelmeden önce Mersin İdmanyurdu'nda oynayan arkadaşım Abdul Khalili ile konuştum. Bana ligin teknik oyunculardan kurulu ama çok fiziksel olduğunu söyledi. Takımda oynamak için elimden gelenin en iyisini yaparak, çok çalışarak kendime yer bulmaya çalışacağım." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş’ın genç oyunculardan kurulu bir takım olduğunun belirtilmesi üzerine Milosevic, "Bu konuda yaşın bir önemi olduğunu düşünmüyorum. Eğer iyiyseniz yaşınız kaç olursa olsun oynarsınız. Beşiktaş'ta son zamanlardaki performansı ile bize bunu gösterdi. Genç oyunculara sahip bir kadromuz olmasına rağmen çok iyi performans gösteriyoruz. Bu durumun performansı etkileyeceğini düşünmüyorum." diyerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Futbolu, taraftarlardan gelen baskıyı ve hırsı sevdiğim için oynuyorum. Futbolu sevmemdeki en önemli etkenlerden biri bu. Antrenörlerim benden nasıl oynamamı isterse öyle oynarım. Eğer antrenörüm belli bir şekilde, belli bir yerde oynamamı isterse o konuda da elimden geleni yaparım. BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne gelerek arkadaşlarımla tanıştığım andan itibaren bu takımın şampiyon oyuncularla dolu olduğunu ve şampiyonluk için oynadığını anında hissettim. Çalışmaya başlayınca ayrıca şunu da gördüm; herkesin bu kadar kaliteli olmasına karşın oldukça mütevazı olduğunu. 

Böyle çalışmaya devam edersek şampiyonluk şansımız çok yüksek. Burası şampiyon karakterli oyuncularla dolu bir takım. Hepimiz çok çalışıyoruz. Kaleciler, savunma oyuncularımız, orta saha oyuncularımı ve forvet oyuncularımız. Herkesin ne kadar sıkı çalıştığını siz de görebilirsiniz. Ancak takımın sadece belirli bir oyuncusu o ya da bu kötü diyemezsiniz. Bir takım berber mücadele eder. Kazanır ya da kaybeder."

Öte yandan eski kulübünde taraftarlarla beraber tezahürat yaptığının hatırlatılması üzerine Milosevic, "İzin verilirse burada da yaparım. Zaten oynadığım bütün takımlarda sahada oynayan bir taraftar gibi oynamaya çalışıyorum. Sahada elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Fırsatım olursa ve bana izin verilirse neden olmasın." ifadelerini kullandı.

cihan

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Şok... Gomis'in bonservis bedeli: 30 milyon TL
Gomis, "Buraya tutkuyla gelmiştim ve oynamayı umuyordum. Bazı kulüplerden ...
Luis Figo: Ronaldo ve Messi'den daha iyileriyle...
Luis Figo, Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi hakkında çarpıcı yorumlarda bulundu.
Galatasaray transferde bombayı patlatıyor!
Akhisar Belediyespor'dan, Hamza Hamzaoğlu'nun öğrencisi Niasse, Galatasaray ...
 
Fenerbahçe'ye 'Premier Lig' apoletli 'kral' golcü!
Fenerbahçe Spor Kulübü'nde, forvet hattına golcü transferi etmek için ...
Galatasaray karıştı!
Galatasaray Liv Hospital'da basketbolcular, 3 aydır paraları ödenmediği ...
Hamzaoğlu'ndan futbolu yönetenlere sert tepki!
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Spor Toto Süper Lig'in ilk ...
 
Galatasaray'da maaş krizi!
Galatasaray Liv Hospital'da oyuncular, ücretlerini alamamaları üzerine ...
Geleceğin Messi'si tercihini kimden yana yaptı?
İşte nihayet geleceğin Messi'si olarak gösterilen Martin Ødegaard tercihini ...
Siyah-beyazlılar Porto'dan Daniel Opare ile el sıkıştı!
Opare'nin siyah-beyazlı takımda kiralık olarak forma giyeceği öğrenildi. ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Mersin İdmanyurdu
Çankaya
haberler
BBP
Okan Buruk
Ahmet Kaya
Milletvekili
Jan Wouters
100 . yıl