E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

MHP'YE BİR EVET DARBESİ DAHA Ramiz Ongun'dan Sonra Kurucular Kurulu da Referandumda Evet Dedi!

Ülkü Ocakları Kurucu Genel Başkanı Ramiz Ongun'un ardından MHP Kurucular Kurulu üyeleri de anayasa değişiklik paketine 'evet' diyeceklerini duyurdu.

7.09.2010 - 07:56
MHP YE BİR EVET DARBESİ DAHA

Yapılan yazılı açıklamada, 'milletin kayıtsız şartsız egemenliğinin' darbeler sonrası yetkili organlara bırakıldığı hatırlatıldı ve "Ülkede CHP'nin iktidara gelemeyeceğini anlayan güçler, darbe anayasaları ile CHP'yi iktidara ortak etmeyi hedeflemişlerdir." denildi. Rahmetli Alparslan Türkeş'in "En kötü demokrasi en iyi darbe idaresinden daha evladır." sözünden hareketle 'evet' kararını aldıklarının altını çizen MHP kurucuları, mevcut yönetimin tavrına da tepki gösterdi: "MHP, bölücülerin ve darbe yanlılarının safında olmamalı."

Merhum Başbuğ'un tavrının darbe anayasasının değiştirilmesinden yana olduğu vurgulanan açıklamada, "Rahmetli Başbuğumuzun; 1982 Anayasası'nı değiştirme taahhüdüne dahi itibar edip güvenoyu verdiği görmezden gelinerek, 'hayır' cephesinde yer alınması biz kurucuları derinden yaralamaktadır. Her fırsatta vatan hainlerini, teröristleri affetmeyi, genel aflar ile salıvermeyi gelenek haline getirmiş CHP ve bölücü sol blok ile MHP'mizin aynı safta yer almasını içimize sindirmemiz mümkün değildir." denildi.

Açıklamada, 'evet' demenin AK Parti iktidarına değil, yeni bir anayasaya 'evet' anlamı taşıyacağı belirtildi. Açıklamada bu konuyla ilgili olarak, "Evet demek AKP'ye destek vermek değil, sadece milletin ve onun iradesinin yanında yer almaktır. Bu anayasa değişikliğinin kimler tarafından yapıldığının önemi yoktur. AKP'ye muhalefetimiz, 'iyi yaptığı sürece takdir, kötü yaptığı zaman ihtar etmek' esası üzerinden devam etmektedir." ifadeleri yer aldı.

Kurucular Kurulu, MHP yönetimine de uyarılarda bulunarak bölücülerin ve darbe yanlısı partilerin yanında yer alınmaması gerektiğini ifade etti. Açıklamada; "Biz Kurucular Kurulu üyeleri; MHP yönetimini yarım asra yaklaşan geçmişimiz, mücadelemiz ve misyonumuzu hatırlayarak darbeciler ve bölücülerin safını terk edip, milletimiz ve onun iradesi yanında yer almaya davet ediyoruz." denildi. Açıklamada, MHP Kurucular Kurulu üyelerinden şu isimler yer aldı: "Naci Meriç, Kemal İnandı, Hüseyin Ünlüer, Hayrettin Başeğmez, Mehmet Zeybek, Niyazi Ahıska, Fikret Fırat, Ahmet Özsoy, Ali Sağır, Aziz Mecit, İbrahim Faruk Evirgen, Mehmet Gümüştaş, Mehmet Küçükince, Durak Körük, Seyit Mehmet Topçu, Şahin Türkboyları."

YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
Göktuğ 8 Eylül 2010 Çarşamba 22:59

Hadi canım! bunların hiç birinin MHP ile ilgileri kalmamıştır...Yer bulamamanın hıncı ile davranıyorlar.tabi kendilerine yazık ediyorlar.Ramiz bey daha öncede Anap'ın destekcisi idi.Ne yazar...

Yorumu oyla      19      10  
Misafir 8 Eylül 2010 Çarşamba 19:10

ama sonra haberin YALAN olduğu ortaya çıktı

Yorumu oyla      18      10  
Misafir 7 Eylül 2010 Salı 23:53

Perinçek Ulusalcı,antiermperyalist de Altan'larla,Ufuk Uras,Gülay Göktürk,Can Dündar,Cengiz Çandar,Hasan Cemal,Hadi Uluengin,Yasemin Çongar,Önder Aytaç,Mehmet Barlas,Akif Beki gibi ömrü ülkücülere hakaret etmekle geçmiş insanlarla aynı cephede yer almak BOP'çuların,bölücülerin APO pazarlıkçılarının değirmenine su taşımak nasıl bir ülkücülük. Kendilerine yakışanı yapsınlar ERMENİ ÖZRÜ'ne katılsınlar Barzaniyi kırmızı halılar karşılayanların yanında yer alıp çiçek takdimn ederken KAK diye el öpsü

Yorumu oyla      20      10  
Misafir 7 Eylül 2010 Salı 19:45

MHP Kurucular Kurulu bildirisi yalan demek yalandır.Bildiri gerçektir ve davasına sevdalı ülkücülerin hissiyatını yansıtmaktadır.Davanın suyunu çıkaran,ağır vakur ülkücü bireyler yerine Oktay Vural gibi soytarılarla yola çıkan Bahçeli seçimlerden önce yolcu edilmelidir.Bu davaya canını vermiş onca sembol bugün yaşasaydı kahrından ölürdü.Perinçek'in televizyonunda yılışanlar ülkücü hareketin neresinde?Kim dönek,milliyetçi muhafazakarlarla saf tutanlar mı yoksa CHP,İp,TKP,PKK'yla saf tutanlar mı?

Yorumu oyla      18      15  
Cingöz 7 Eylül 2010 Salı 13:43

MHP Kurucular Kurulunun Evet diyeceği böyle bir bildiri kaleme aldıkları külliyen yalandır. İftira ve asparagas haberle değirmenlerine su taşıyan AKePe'yi iktidar tutmaya çalışan,hesap günü geldiğinde başlarına örülecek çorapları iyi bildiklerinden son hamlelerini oynuyorlar. "" Kurucular kurulu Üyeleri" Bu haberi ortaya atan ve kendilerine sormadan yayınlamaya devam edenler hakkında dava açacaklarını beyan ettiler. Bu üyelerin Amerikan partisinin tezgahına düşeceğini inanlar çok saf çocuklar.

Yorumu oyla      20      11  
Misafir 7 Eylül 2010 Salı 13:29

bu bildiriye imza atanların mhp üyesi olmadığı açıklandı mhp kurucular kurulu bu yalan haberi kınadı ve yayınlayanlara dava açılacağını açıkladı

Yorumu oyla      18      10  
Misafir 7 Eylül 2010 Salı 13:15

ben mhpliyim fakat bahçeli zamanında değiştirilen maddelerden bir tanesi varki imralıdaki vatan haini kurtardı o zaman kimse halka sormadı en azından şimdi soruyolar

Yorumu oyla      19      12  
Misafir 7 Eylül 2010 Salı 12:34

AKP'yi iktidar eden bu omurgasız ülkücüler değil mi? Şimdi de aynı görevlerini yerine getiriyorlar. Değişen birşey yok, yola devam.

Yorumu oyla      19      10  
Misafir 7 Eylül 2010 Salı 12:03

nerden onay alıyonuz bizde bilelim

Yorumu oyla      18      10  
Misafir 7 Eylül 2010 Salı 11:24

bahçelinin içinde bulunduğu koalisyon hükümeti yaklaşık 40 madde değiştirdi hiç darbe anayasası değişti denmedi. yada bir kişi çıkıp teşekkür etmedi şimdi 2 si ciddi gerisi önemsiz 25 madde değişiyor darbe anayasası değişiyor diye ortalık yıkılıyor.

Yorumu oyla      20      10  
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Brütüs Değilim, AKP’nin Umutsuz Vaka Olduğunu Anlayınca Bıraktım! Çerkes Çetesini Duymadım!
Brütüs benzetmesine ne diyor? İttifak söylentilerine ne cevap verdi? AKP’den ...
Eroğlu Turktime’a Konuştu: Türkiye Benim Anavatanım Ama Talat’tan Böyle Bir Söz Çıkmaz!
KKTC’deki cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken Eroğlu ve Talat arasında ...
Cemil Çiçek İlk Kez Turktime’a Konuştu: Org. Aslan Güner’le Görüştüm!
Turktime’ın Türkiye’ye duyurduğu, “Cemil Çiçek Karargâha Çağırıldı” haberimiz ...
 
CÜBBELİ-BAYKAL GÖRÜŞMESİNİN MİMARI KOÇAK SON NOKTAYI TURKTIME’DA KOYDU…
Siyaset gündemine bomba gibi düşen Cübbeli Ahmet-Baykal görüşmesinin mimarı ...
Tekin Turktime’a Konuştu: Baykal, Erdoğan’dan Daha Dindar… Parayı Bulan Avradının Başını Açtı!
Turktime’ı ziyaret eden CHP İstanbul İl Başkanı ve CHP İstanbul Büyükşehir ...
Koray Aydın Turktime’a Konuştu: MHP’deki Başkaldırı Tembelliğe Karşıdır!
MHP’deki Bahçeli’ye karşı başkaldırışın nedeni ne? Mahkemenin olağanüstü ...
 
CHP’Lİ ÇERÇİOĞLU: RAKİBİM YOK, AYDIN’IN İLK KADIN BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM!
İki dönemdir parlamentoda Aydın’ı temsil eden CHP Milletvekili Özlem Çerçioğlu ...
Numan Kurtulmuş Turktime’a Konuştu: 28 Şubat Refah Partisi’nin Tankın Namlusuyla Ortağının Hançeri Arasına Sıkıştığı Süreçtir!
Milli Görüş’ün üçüncü büyük çıkışının geldiğini söyleyen Saadet Partisi ...
Mansur Yavaş Turktime'a Konuştu... Ben Seçilemezsem, Kim Seçilirse Seçilsin!
Gökçek ya da Karayalçın kazanırsa Ankara’da hiçbir şey değişmeyecek… Ankaralı ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
hamza hamzaoğlu
Chelsea
premier lig
poyraz karayel
Ezgi Mola
BBP
ygs soru ve cevapları
Şota Arveladze
survivor