Eski Bayındırlık Bakanı Koray Aydın, bundan önce de MHP liderliği için aday olmuş, ancak kaybetmişti.
Koray Aydın'ın bir iç çekişme yüzünden Yüce Divan yollarına sürüldüğünü iddia eden Koray Aydın taraftarları, Aydın'ın Yüce Divan'dan aklanmasıyla artık MHP Genel Başkanlığı yolunda hiçbir engelinin kalmadığını söylüyorlar.
Koray Aydın'cıların son olarak MHP çevrelerinde yaydıkları görüş ise çok ilginç; "MHP'nin başına 'çoluk çocuk sahibi' bir genel başkanın geçmesi gerektiği yönünde..."
Aydın taraftarları, bu görüşlerini MHP'nin kurucusu ve efsanevi Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in kalabalık bir aileye sahip olmasına dayandırırken, Koray Aydın'ın da üç çocuk sahibi olduğunu eklemeyi ihmal etmiyorlar.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...