Mehr ajansının haberine göre, Devrim Muhafızları Ordusuna bağlı Besic milislerinin komutanı General Muhammed Rıza Nagdi, ülkesindeki bir bilim adamına yönelik yapılan silahlı saldırının ardından İsrail'in yok edilmesini gerektiğini ifade etti. İranlı General, "Ülke içinde güvenliğin sağlanması için Siyonist İsrail rejimini yeryüzünden tamamen yok etmekten başka çaremiz yoktur. Sadece bu şekilde bilim adamlarımız güvenle bilimsel çalışmalarına devam edebilir" dedi.
Cumartesi günü Başkent Tahran'da Daryuş Rızainejad adlı kişi uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmiş. İran resmi yetkilileri ilk belirlemelere göre saldırının terör eylemi şüphesi taşıdığını ancak bunun kesin olmadığını belirtiyor. Rızainejad'ın Savunma Bakanlığı'yla işbirliği içinde olduğu söyleniyor.
VATAN
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...