Irak'ın Enbar, Salahaddin ve Ninova kentlerinde düzenlenen operasyonlarda 35 DAEŞ militanının öldüğü, 7'sinin yaralandığı bildirildi.
Irak Savunma Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, güvenlik güçlerinin Enbar'ın Germe ilçesindeki 8 hücreye düzenlediği baskınlarda, 8 örgüt militanı öldü, 4 eve yerleştirilmiş bombalar etkisiz hale getirildi.
Salahaddin'in El-Mezraa ve El-Maliha bölgelerinde ise 25 örgüt mensubu öldürüldü, 5'i yaralandı. Seyyid Garib bölgesinde ise 4 mühimmat deposunda 27 patlayıcı etkisiz hale getirildi.
Ninova'da DAEŞ ile Peşmerge güçleri arasında meydana gelen çatışmalarda 2 militan öldü, 2 militan ve 4 Peşmerge yaralandı.
aa
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...