Selçuk, Turgay Ciner'le görüşmeye gideceği dönemde, Ciner hakkında yazı yazan Çetinkaya'yı eleştirerek, "Bu çocuk çıldırdı yav! Ne yapmak istiyor, çok tuhaflaşmaya başladı bu bizimki..'' ifadelerini kullanıyor. Ek delillerde İlhan Selçuk'un yaptığı konuşmalarda gazetenin yazarı Hikmet Çetinkaya ile ilgili görüşler de bulunuyor. Selçuk'un gazetenin Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Yıldız'la yaptığı görüşme özetle şöyle:
Yav bu Hikmet'in yazısı hiç şık olmadı ya. Bana söyleseydin erteletirdim yani bu çocuk çıldırdı yav Yav Hikmet'i biliyorlar abi yazsın birşey olmaz Ya bir şık nezaket var yav ne yapmak istiyor yani çok tuhaflaşmaya başladı bu bizimki Çıkarsan ayrı bir dert Hayır bana söyleseydin ben hallederdim birşey kendisiyle de konuşurdum. Hikmetçiğim derdim yaptığın hiç hoş değil yani. Hayır şimdi yemeğe gidiyoruz ya adamla falan filan. Bir noktada ben Hikmet'le adam olmaz diye konuşmuyorum. Ama artık kaçınılmaz oldu galiba. Zam diyor benden fazla para alıyor.
Yıldız:
Selçuk:
Yıldız:
Selçuk:
Dengesiz bir adam, herkesin bir sabrı var Zam yaptık ee gidiyor aşağıda yine kavga ediyor. Yani iyi güzel hasta masta ama yani bir noktada da insanın bir sabrı var yani. : Bak bir denge yok abi. Onu görüyorsunuz yani denge denge yok. Hoş olmadı yani adama karşı mahcup olacağız şimdi hoş olmadı neyse gidelim bakalım.
Selçuk:
Yıldız:
Selçuk:
Selçuk'un Ankara Temsilcisi Mustafa Balbay ile yaptığı telefon görüşmesinin dökümü özetle şöyle; (Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Yıldız'ı kastederek) İşte diyoruz ki o da geçer falan. Onu öyle şey yapıyorum çok da sıkıştırmıyorum. Efendim şu oluyor bu oluyor fakat Hikmet konusunda da İbrahim çok pasif herhalde. İşte Hikmet abisi falan biraz da çekiniyor mekiniyor. Ama Hikmet de normal değil yani, olay bu.
Selçuk:
Balbay: Normal değil. Manzara bu şimdi. Yani onu da pek fazla kırmak istemiyorum ama aşağıda hoş değil gazetenin idari tarafına gidip bağırıp çağırması hoş değil. Ya da geçen gün Hatice Tuncer'e de bağırmış çağırmış falan. Bu İzmir dede çok bağırıp çağırırdı
Selçuk:
Balbay: Öyleydi abi o zamanlar. Evet ne yapalım nazını çekeceğiz.
Selçuk:
Balbay: Tülay'ı bayağı ağlatırdı abi.
Selçuk:
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
|
|||||
|
|
|||||
|
|
|||||
|
|
|||||
|
Bunlar da ilginizi çekebilir...