Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Genelkurmay Başkanlığı Karargahına gitti.
Azerbaycan Dini İdaresi Başkanı Allahşükür Paşazade ve beraberindeki heyeti kabulünü iptal eden Cumhurbaşkanı Gül, saat 11.30 sıralarında Çankaya Köşkü'nden Genelkurmay Başkanlığı Karargahına hareket etti.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt tarafından karşılanan Gül'e, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Irak'ın kuzeyindeki terör örgütü unsurlarına yönelik sınır ötesi kara harekatıyla ilgili brifing verildiği öğrenildi.
Öte yandan, Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi, Cumhurbaşkanı Gül'ün, sınır ötesi harekat sırasında şehit olan Piyade Binbaşı Zafer Kılıç, Kara Pilot Yüzbaşı Tekin Işık ile Kara Pilot Üsteğmen Gürcan Ulucan için bugün ikindi vakti Kocatepe Camisi'nde düzenlenecek törene katılacağını duyurdu.
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...