Fenerbahçe’de sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Caner Erkin konusunda, önemli gelişmeler yaşanıyor.
Caner'in menajeri Batur Altıparmak, görüşmelerle ilgili tüm detayları NTV Spor’a anlattı.
Fenerbahçe'nin sözleşme uzatmak için henüz bir talepte bulunmadığını ifade eden Batur Altıparmak, "Caner’in sözleşmesinin uzatılması ile ilgili Fenerbahçe Kulübü bir talepte bulunmadı. 'İlerleyen günlerde bir görüşme yaparız' dediler. Caner için yurt dışında çalışmalar yapıyorum, bizler profesyonel insanlarız ve yolumuza bakarız” diye konuştu.
Gelen teklifleri değerlendirdiklerini de sözlerine ekleyen Altıparmak, "Caner’in transferi için Fenerbahçe kulübü ile görüşmeden kesinlikle bir adım atmayacağız. Şu anda Caner, tamamen Fenerbahçe'nin şampiyonluğuna konsantre olmuş durumda. Bu nedenle kendisi henüz bir görüşme yapmadı" dedi.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |