Cezayir basını, İnter'in de istediği Feghouli için F.Bahçe'nin Valencia'ya 10 milyon euro'luk bir teklifte bulunduğunu, sarı lacivertlilerin bu parayı hemen ödeyebileceğini taahhüt ederek işi bitirmeye çalıştığını yazdı.
VAN Persie ve Fernandao'ya alternatif oluşturması için devre arasında kadrosuna bir forvet daha katmak isteyen Fenerbahçe'nin çok sürpriz bir ismi gündemine aldığı belirlendi. Sarı-lacivertlilerin, sezon başında transferi için büyük uğraş verip renklerine katamadığı Valencia'nın Cezayirli yıldızı Sofiane Feghouli için yeniden devreye girdiği ortaya çıktı.
İnter'in önüne geçti
Her iki kanatın yanı sıra forvet arkasında da oynayabilme özelliklerine sahip 26 yaşındaki yıldız, Roberto Mancini'nin çalıştırdığı İnter'in de gündeminde. Ancak Fenerbahçe, bu transferde bir adım önde. Sarı-lacivertlilerin, Valencia'nın Feghouli için istediği 10 milyon euro'yu ödemeye hazır. Cezayir'den L'Expression gazetesi, İspanyolların istediği parayı Fenerbahçe'nin hemen ödemeye hazır olduğunu bildirerek, İnter'in önünü tıkamaya çalıştığını yazdı. Feghouli, sağ ayağındaki sakatlık nedeniyle Valencia'nın son 6 resmi maçında forma giyemedi.
fotomaç
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...