Tomas Sivok, Beşiktaş Jimnsatik Kulübü (BJK) Doktoru'na sinirlendi, kamptan ayrıldı.
Beşiktaş Kulübü Doktoru Ertuğrul Karanlık'ın teknik ekibe "Herhangi bir sakatlığı yok" raporu vermesine sinirlenen Tomas Sivok, "O zaman ayağımdaki bu elektriklenme neden?" diye isyan etti. Çek Cumhuriyeti'ne giderek kendi doktoruna tedavi olmak isteyen Sivok, kamptan ayrıldı.
Beşiktaş Yönetimi'nin planı ise farklı.
Sezon sonu serbest kalacak oyuncu için PAOK'tan 500 bin euroluk teklif alan Beşiktaş Yönetimi, bu fırsatı değerlendirmek istiyor. Ancak Sivok'un aklında bonservisini almak var.
gazetevatan
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...