A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim’in gözdelerinden olan golcü oyuncu için nabız yoklayan siyah-beyazlılar, sezon bitmeden Mevlüt ile anlaşmaya çalışacak.
Sezon başında Mevlüt ile görüşen fakat hem oyuncunun istediği hem de St Etienne’in talep ettiği yüksek miktar nedeniyle bu transferi askıya alan Beşiktaş Yönetimi, bir kez daha şansını deneyecek. Forvet hattını Cenk Tosun’dan sonra Mevlüt Erdinç’le güçlendirmeye kararlı olan siyah-beyazlılar, St. Etienne ile masaya oturarak sözleşmesi 2017’de bitecek golcünün işini resmen bitirmeye çalışacak.
Bu arada Fethiyespor’un A Milli Takım’a seçilen stoper Birol Parlak ve Hollanda’nın Go Adead Eagles takımında forma giyen Deniz Türüç’in de, Önder Özen’in listesinde olduğu ortaya çıktı.
star
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...