Arda Turan'ın İmdadına Burak Kunduracıoğlu yetişti!
Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona ile 1-1 berabere kalan Atletico Madrid'de Arda Turan sakatlanmış ve bu tatsız gelişme Atletico cephesinde endişe ve üzüntüyle karşılanmıştı.
Maçın 76. dakikasında ağrıları nedeniyle oyundan çıkan Arda Turan'ın MR'ı çekilmişti. Kasık bölgesinde ağrıları bulunan milli futbolcu, Atletico Madrid'in Villarreal ile oynayacağı lig maçında riske edilmemişti. Atletico'nun Barcelona'yı 1-0 yendiği rövanşta da oynayamayan Arda'nın yarı finaldeki Chelsea karşısındaki maçlara yetişip yetişmeyeceği tartışılmaya başlanmıştı.
O günlerde 1 günlüğüne Türkiye'ye gelen ve Fenerbahçe'nin Kulüp Doktoru Burak Kunduracıoğlu ile temasa geçen Arda Turan, sarı-lacivertli kulübün de izin vermesiyle Kunduracıoğlu'nu tedavi oldu. Arda Turan Galatasaray'da da oynarken kasığından uzun süre sakat kalmış pubis denilen illetten uzun süre kurtulamamıştı. Şubat ayında da tedavi olan ve Türkiye'ye gelen Arda, Chelsea maçları öncesi son çare olarak Fenerbahçe'nin Kulüp Doktoruna tedavi olunca Chelsea ile oynanan ikinci maça yetişti. ilk maç 0-0 bitti. İkinci maçı 3-1 kazanan Atletıco'da Arda Turan oyuna girdi ve 3. golü atarak işi bitirdi.
Hedefi şampiyonlar liginde oynamak
Arda Turan, Dr. Burak Kunduracıoğlu'nun kendisine gösterdiği özene teşekkür ederek, "Çok iyi bir insan ve çok iyi bir doktor" şeklinde konuşuyor. Milli futbolcu şimdiki hedefinin Real Madrid'e karşı şampiyonlar liginde oynamak olduğunu ve kupayı kazanarak Türk Bayrağı ile Lizbon'da tur atmak istediğini yineledi. La Liga'da kalan son 2 maçta oynamasına engel bir durum bulunmayan Arda yine de tedbirli davranıp bir şanssızlık yaşamak istemiyor.
AKŞAM
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...