Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt Başbakanlık' ta bir araya geldiği görüşme sona erdi.
Başbakanlık'ta yapılan görüşmede ana konusu Kuzey Irak'a yönelik sınır ötesi operasyon ve terör olaylarının konuşulduğu tahmin ediliyor.
Gözlerin çevrildiği bu buluşma 1 saat 15 dakika sürdü. Görüşme daveti Başbakan Erdoğan'dan Genelkurmay'a iletilmişti. ABD Genekurmay ikinci başkanının Ankara ziyaretinin hemen ardından gerçekleşen buluşma büyük önem taşıyordu.
Kısa açıklamada, son gelişmeler ışığında güvenlik konuları değerlendirildi denildi.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |