Hande Erçel ile Barış Arduç'un 'Aşkı Hatırla' dizisindeki sevişme sahneleri, iki oyuncunun özel hayatlarında büyük krize neden oldu.
Hande Erçel, sevgilisi Hakan Sabancı'nın ailesinden veto yedi. Gupse Özay da eşi Barış Arduç'a karşı cephe aldı.
Gündem olan diziye karşı tepkisiz kalan, eşine destek amaçlı dahi bir paylaşımda bulunmayan Özay, Barış Arduç'la fotoğraflarını da Instagram'dan kaldırdı. "Gupse Özay'la Barış Arduç boşanıyor mu?" yorumları yapıldı.
Geçen günlerde ise Gupse Özay'dan gelen bir paylaşım akılları karıştırdı. Özay'ın dövme fotoğrafına "Çocuk dövmesi yapıp duruyorum kendime. Demek ki gizli gizli istiyorum" notu akıllara bebek haberini düşürürken ikili Alaçatı'da objektiflere takıldı.
Oyuncu çiftin denizde el ele görüntüleri ve samimi halleri, "Aşk tam gaz devam" yorumlarını beraberinde getirdi.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |