E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

11 Mart 2020 Çarşamba günlük burç yorumları - Burç yorumu oku 

11 Mart 2020 Çarşamba günlük burç yorumları - Burç yorumu oku Burçlarının günlük yorumlarını merak edenler 11 Mart 2020 Çarşamba günlük burç yorumlarını araştırıyor. 11 Mart 2020 Çarşamba günlük burç yorumları haberimizde…

10.03.2020 - 14:55
11 Mart 2020 Çarşamba günlük burç yorumları - Burç yorumu oku

11 Mart 2020 Çarşamba günlük burç yorumları - Burç yorumu oku Aşk hayatınız nasıl, iş hayatınızda sizlere neler bekliyor? 11 Mart 2020 Çarşamba günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın. İşte 11 Mart 2020 Çarşamba günlük burç yorumları!

11 Mart 2020 Çarşamba günlük burç yorumları - Burç yorumu oku

11 Mart Çarşamba 2020 Koç burcu yorumu

Şu anda her şey her zamankinden çok daha kolay geliyor, yaptığınız işlerden gerçekten keyif alıyorsunuz. Bunun yaparken arkanızdan karizmatik bir iz de bırakıyorsunuz. Tanıdığınız kişiler gelip sırlarını veya gizli fikirlerini sizinle paylaşırlarsa şaşırmayın. Kibirli davranmayın – farklı projelere gerçekten de katılın, bunlar kendi planlarınız için de esin kaynağı olabilir.

11 Mart Çarşamba 2020 Boğa burcu yorumu

Geçmişte yaşadığınız tutkulu ilişkiler sizin sürekli aranacak biri olduğunuz anlamına gelmez siz bu durumu kabullenemeyip ilişkinizi takıntı haline getiriyorsunuz ancak durumu daha da ilerletmeden onu unutmayı. İş hayatınızda bazı değişiklikler söz konusu olabilir bunun için itiraz etmeyeceksiniz zira sizin hoşunuza gidecek. Ara sıra da dağınık bir ruh haline giriyor olduğunuzu ve oralardan pek çıkamadığınızı kabul etmelisiniz.

11 Mart Çarşamba 2020 İkizler burcu yorumu

Bugün, arkadaş çevrenizde düşüncelerinizi sakınmadan konuşuyor ve yapıcı tavırlarınızla, karşı tarafa isteklerinizi aktarabiliyorsunuz. Organizasyonlar ve iş birlikleri önem kazanıyor. Ortak dostlarınızla birlikte yeni atılımlar içinde olacaksınız. Onların sizden etkilenmeleri söz konusu. İkna kabiliyetiniz artıyor.

11 Mart Çarşamba 2020 Yengeç burcu yorumu

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda duygularınıza uygun adımlar atmak isteyeceksiniz. İçinde bulunduğunuz meseleler üzerinde odaklanmalı, birlikteliğinizde sizi memnun etmeyen her ne varsa onu lehinize çevirmenin yollarını aramalısınız. Kısa kısa parlamalar gerçekleştirebileceğiniz bugün içerisinde ilişkinizin gidişatını biraz olsun değiştirmelisiniz

11 Mart Çarşamba 2020 Aslan burcu yorumu

Bu aralar önceki zamanlara göre biraz daha duygulu ve alıngansınız. Hem iş hayatınızda hem de özel hayatınızda küçük olaylar bile sizde kırgınlıklar yaratıyor. İnsanların başına öyle olaylar geliyor ki, bunlara bakıp sizin üzüldüğünüz şeylerin aslında çok da önemli olmadığını göreceksiniz. Hayat anlardan ibaret. Birkaç gün sonra hatırlamayacağınız bir şey için anınızı mahvetmeyin.

11 Mart Çarşamba 2020 Başak burcu yorumu

Bu aralar duygularınızı bastırıp hep mantıklı davranıyorsunuz. Her zaman böyle gitmez ama bu mantıklı hareketler size kazandırıyor. Bu durum sizin de hoşunuza gidiyor. Yarın kalmış projelerinize tamamlamak için uygun bir gün olabilir. Maddi konularda açıldığınınız fark etmenize rağmen, harcamalarınıza dikkat etmiyorsunuz. Bira önce planlı bir harcamaya geçmelisiniz.

11 Mart Çarşamba 2020 Terazi burcu yorumu

Geçmiş takıntılarınızdan kurtulmanın zamanı değil mi sizce de? Niye sürekli öncelere takılıyorsunuz. Biraz şuanı ve geleceğinizi düşünün. Bu hayat sizin başkasının değil. Kendinizi biran önce toparlayın. Zira depresyonun eşiğine kadar geldiniz. Neşeli müzikler dinleyin. Yalnızlığınızdan sıyrılıp arkadaş çevresine girin. İşlerinize ya da hobilerinize odaklanın.

11 Mart Çarşamba 2020 Akrep burcu yorumu

Bazı insanların geleceği için kendinizden ve mutluluğunuzdan vaz geçiyorsunuz. Sizinle ilgilenen insanları kendinizden soğutmaya çalışıyorsunuz. Bunu bir anda değil yavaş yavaş yapın. Bir anda ipleri koparmayın ki siz de acı çekmeyin. Zaten yavaş yavaş uzaklaştığınızda o da sizden uzaklaşacaktır. Bu sevgiyi imkansız diye görüyorsunuz. Ve bu yüzden onun geleceğini düşünerek ondan vaz geçiyorsunuz. Bu durumda haklı olup olmadığınızı zaman gösterecek. Niye bilinmiyor ama nerede imkansız bir sevgi var, sanki gidip onu buluyor gibisiniz. Fakat bunun acısı eksi deneyimlerinizden dolayı ağır olmayacak. Bakalım zaman size ne gösterecek…

11 Mart Çarşamba 2020 Yay burcu yorumu

Çevrenizde sizi tanımak isteyen birileri var. Ona fırsat vereceksiniz. Sizinle konuşmak için sürekli fırsat kolluyor. İş hayatınızda temkinli davranmanız ve sürekli çalışma azminiz üstleriniz tarafından görülüyor. Sizi takdir ediyorlar. Harcamalarınıza dikkat edin. Kontrolü kaybetmeye başladınız.

11 Mart Çarşamba 2020 Oğlak burcu yorumu

Özel hayatınızda bazı gelişmeler söz konusu ve bu gelişmeler sizin istemediğiniz gibi gidebilir. Sabırlı olmanızda fayda var. Bazı şeyleri değiştirmek insanın elinde değil. Hayatı bazen akışına bırakmak gerekebilir. İş hayatınızda yoğunluk söz konusu ve bu durumda arkadaşlarınızdan destek alacaksınız.

11 Mart Çarşamba 2020 Kova burcu yorumu

Partnerinizle olan sorunlarda hep içine dönük bir şekilde yaşamak sizi oldukça yıprattı. İçinize ata ata artık bardağın dolup taşıdığını hissediyorsunuz. Dikkat edin bu durum sizde fevri hareketlere neden olabilir. Partnerinizle bir yerde oturup onu karşınıza alarak konuşup içinde bulunduğunuz durumu anlatın. İş hayatınızdaki yoğunluk artık geçti. Bu durumda vaktinizi biraz kendinize ayırın.

11 Mart Çarşamba 2020 Balık burcu yorumu

İlişkinizde ters giden bir şeyler olduğunu hissediyorsunuz. Fakat bu sizin kuruntunuz da olabilir. Somut bir şey olmadan partneriniz hakkında bir kuşkuya düşmeyin. İş konusunda bazı fırsatlar çıkabilir karşınıza. İyi düşünüp öyle değerlendirebilirsiniz.

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Uluslararası 'İyilik meleği' Gamze Özçelik
Umuda Koşanlar Derneği'nin kurucusu olan Gamze Özçelik, Diyanet İşleri ...
Mustafa Sandal ifade verecek
Defne Samyeli, "Beni Ağlatma" adlı kitabında kendisi hakkında gerçek dışı ...
Songül Karlı hastaneye kaldırıldı
Şarkıcı Songül Karlı, solunum güçlüğü ve tansiyon sebebiyle tedavi altına alındı.
 
Birce Akalay isyan etti!
Birce Akalay, dün Instagram sayfasında Kadınlar Günü mesajı paylaştı. ...
Güzelliğinden söz ettiren Lolita sırlarını paylaştı!
Güzelliğiyle adından söz ettiren ‘lolita’ lakaplı genç oyuncu Maral Büyüksaraç, ...
Usta sanatçı hayatını kaybetti
Usta sanatçı Taci Uslu hayatını kaybetti. Piraye, Leylim Leylim, Bu Aşk ...
 
İrem Derici'den iddialara yanıt
Popçu İrem Derici, bir takipçisinin “Estetiği abarttın” yorumuna “20 kilo ...
Bergüzar Korel 2. kez anne oldu
2009 yılında meslektaşı Halit Ergenç ile evlenen oyuncu Bergüzar Korel, ...
Hem iş hem aşk hayatı kötüye gidiyor!
Cansu Dere ile başrolünü oynadığı son dizisi “Ferhat ile Şirin” sadece ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
rusya
Serdar Ortaç
PETROL
Southampton
ygs puan hesaplama
ygs soru ve cevapları
Elif Erbakan
İslam
Gürcistan