Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Ramazan Bayramı nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında "Ülkede huzuru bozmak isteyenlere, anlamsız gerilimler üretme çabası içinde olanlara karşı herkesin sağduyulu olması gerektiğini" belirtti.
Yazıcıoğlu mesajında bayramların beraberlik ve dayanışma günleri olduğuna dikkat çekti. Yazıcıoğlu mesajında şunları kaydetti:
"Bayramlar, vatandaşlarımız arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği dargınlıkların unutulduğu, küslerin barışıp kardeşçe kucaklaştıkları mana yüklü özel günlerdir.
Birlik, beraberlik ve dayanışma günleri olan bayramlarda büyüklerimizi, annemizi, babamızı, yakınlarımızı, komşularımızı ve dostlarımızı ziyaret edelim.Bencilliği kin ve nefreti içimizden söküp atalım, dargınlıklara son verelim.Ramazan ayı boyunca kazandığımız güzel alışkanlıkları sürdürme, vazgeçtiğimiz kötü huy ve davranışlara bir daha asla dönmeme kararımızı yineleyelim.Sadece eş, dost ve arkadaşlarımızı değil, çocuk yuvalarında bayram sevinci yaşamayı bekleyen yavrularımızı, huzur evlerinde evlatlarını bekleyen yaşlılarımızı ziyaret ederek, bayramın sevinç ve mutluluğunu onlara da taşıyalım.
Bugün coğrafyamızda ağız tadıyla bayram yapamayan, bombalar altında her gün kan ve gözyaşı içinde yaşayan kardeşlerimiz için bu bayramın huzur ve barış getirmesini, özgürce ve insanca yaşayabilme fırsatı doğurmasını temenni ediyorum
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...