İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne ifade vermek üzere çağrılan Beşiktaş yöneticisi Serdal Adalı ve Teknik Direktörü Tayfur Havutçu gözaltına alındı.
Beşiktaş'ın Avusturya kampında bulunan yöneticisi Serdal Adalı ile teknik direktörü Tayfur Havutçu, ifade vermek üzere dün İstanbul'a çağrılmıştı.
Futboldaki şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında Beşiktaş Jimnastik Kulübü Asbaşkanı Serdal Adalı ile futbol takımı teknik direktörü Tayfur Havutçu, soruşturma kapsamında ifade vermek üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğüne geldi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan Caddesi’ndeki yerleşkesine, garaj kapısından giriş yapan Beşiktaşlı Serdal Adalı, "Telefonla çağırdılar ifade vermeye geldim. Beşiktaş bu işten temiz çıkacak" dedi.
Adalı, daha sonra avukatlarıyla İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün bulunduğu kata çıktı.
Kulübün futbol takımı teknik direktörü Tayfur Havutçu da, avukatlarıyla İstanbul Emniyet Müdürlüğüne geldi.
ADALI: "BEŞİKTAŞ'IN BU İŞLERLE İŞİ OLMAZ.."
Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Serdar Adalı, futbolda şike soruşturması kapsamında ifade vermek üzere emniyete geldi. Garajdan içeri giren Adalı, gazetecilerin sorularını "Beşiktaş'ın bu işlerle işi olmaz. Hiçte bir alakası yok" dedi. Adalı'nın, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde ifade vermesi bekleniyor.
İBRAHİM AKIN VE İSKENDER ALIN GÖZALTINDA
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve TFF eski yöneticisi Levent Kızıl gibi isimlerin Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularının sürdüğü şike soruşturmasının ikinci dalgasında son olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular İbrahim Akın ile İskender Alın gözaltına alındı.
Vatan Caddesi üzerinde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğüne getirilen iki futbolcu, buradan, sağlık kontrollerinin yapılması için Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi. Hastanede sağlık kontrolünden geçirilen Akın ve Alın daha sonra Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
VATAN
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...