E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Sipki aşiretinden Cumhur İttifakına destek 

Türkiye’nin en büyük ailelerinden olan Sipki aşiretinin sivil toplum kuruluşu yapılanması Sipki-Der'in Menemen Şubesi, büyük bir kalabalıkla açıldı. Sipki-Der Genel Başkanı Mir Menderes Öztürk, programda Cumhur İttifakına desteklerini açıkladı.

1.03.2024 - 18:15
Sipki aşiretinden Cumhur İttifakına destek

Sipki aşiretinin sivil toplum kuruluşu yapılanması Sipki-Der'in Menemen Şubesi, yoğun bir kalabalıkla açılırken, program aşiret mensuplarını Menemen'de buluşturdu. Şube başkanlığına getirilen Doğan Delibaş’ın açılış konuşmasıyla başlayan programda, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

AK Parti İzmir Milletvekili ve aşiret mensubu Yaşar Kırkpınar, "Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız, siyasi yaşamı boyunca köklerine bağlı kalmayı öncelemiş ve öğütlemiştir. Bugün, ülkemizin imza attığı birçok başarıda, geçmişimizin ruhuna bağlı kalmanın gücünü kullandık. Bugün burada ailem ile bir arada olmanın verdiği mutluluğu ve onuru kelimelerle tarif edemem” dedi

Türkiye’nin en büyük ailelerinden olan Sipki aşiretinin sivil toplum kuruluşu yapılanması Sipki-Der'in Genel Başkanı Mir Menderes Öztürk de, iki mutluluğu aynı anda yaşadığını belirtti. Öztürk, konuşmasında, AK Partinin Menemen listesinde 2. sıra meclis üyesi adayı olan Dilaver Kişili’ye ve Cumhur İttifakına desteklerini açıklarken, “Bizi temsilinden her zaman gurur duyduğumuz amcaoğlumuz Dilaver Kişili, uzun yıllardır bulunduğu görevlerde bizleri gururlandırarak hizmet vermiş ve gençlerimize hep örnek olmuştur. Bundan böyle Menemen’de ilçemize ve milletimize hizmet verecek olması bizi ayrıca heyecanlandırmış, ziyadesiyle mutlu etmiştir. Aşiretimiz ve derneğimiz bu topraklarda her zaman, kültürel bütünlüğü muhafaza ederken, yenilikçi bakış açısıyla; sosyal, kültürel ve sportif olarak gençlerini ve mensuplarını devlete ve millete faydalı olmak üzere konumlandırmıştır. Toplumsal birlik, beraberlik için sivil toplum kuruluşu hizmetlerini güçlü projelerimizle gençlerimizin daha yaşanılabilir yarınları için hizmet vermeye devam edeceğiz. Çok büyük bir aileyiz, memleketin birçok şehrinde aile üyelerimiz var. Bizim adımız; Kars, Ağrı, Erzurum olmuştur; ama her zaman hepimizin soyadı Türkiye olmuştur” sözleriyle duygularını dile getirdi.

Pehlivan: "Kazandırdığımız projelerde sizleri inancı ve bizlere desteği var"

Aşiret üyelerine seslenen Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan da, hizmet süresi boyunca birçok projeye katkı sunduklarını belirterek, "Bugün Menemen’e kazandırdığımız birçok kıymetli projede sizlerin katkısı emeği ve bize olan inancı desteği var. Elbette bunda, aile olmanın büyük katkısı ve önemi var. Bugün ben Sipki aşireti buluşmasında ailemi görüyorum ve bu büyük ailenin desteği ile Menemen’e ömrüm vefa ettikçe hizmet edeceğime söz veriyorum" dedi.
Uzun süredir AK Parti İzmir Medya Tanıtım Başkanlığı görevini yürüten ve AK Parti Menemen Belediyesi listesinde 2. sıra adayı olan Dilaver Kişili de, "Ben ve bugün burada toplanan kıymetli ailem, esasında hayatının her alanında büyük bir aile olduğumuz unutmadan yaşadık. Dünyanın geldiği noktada dernekleşerek, yetişen yeni nesillere kültürümüzü ve bağlarımızı aktararak yaşatmalıyız. Ben 11 kardeş arasında okuyan tek çocuğum, ailem özellikle şimdi aramızda olan büyük abim çok fedakârlıkta bulundu. Bizlerin gelecek vizyonunun temelinde geçmişe saygı vardır" diye konuştu.

Programa ayrıca çok sayıda aşiret mensubu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katıldı.

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Türkiye Zekâ Vakfı’nın kurucusu Emrehan Halıcı: Genç önemli beyinlerin Türkiye’de kalmasını sağlayabilmeliyiz
"Türkiye’nin yetiştirdiği genç önemli beyinlerin Türkiye’de kalmasını ...
Kolombiya Eski Devlet Başkanı Turktime'a anlattı: Escobar'la göz göze geldim öldürün talimatı verdi!
Kolombiya'da yaptığı uyuşturucu ticaretiyle 1980'li yıllarda dünyanın ...
BIDEN'IN BAŞKANININ KANKASI SARIKAYA: İYİ OLACAK!
Aylan Bebek ve İslamafobia filmlerinin ünlü yönetmeni ve Türk Lobisi yöneticisi ...
 
DP lideri Uysal'dan Bakan Soylu hakkında çok konuşulacak sözler
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Turktime'ın sorularını yanıtladı.
“İktidar da, CHP’de değişecek!”
DSP’den Ankara adayı olan Haydar Yılmaz, adaylığı karşısında çıkar sağladığı ...
Erbakan, Oktar'ın karşısında durdu!
Film gibi bir hayatın, sıra dışı kahramanı Emin Şirin. Daha yakından tanımak için buyurun…
 
Bahçeli, TURKTIME'a konuştu
a
28 Şubat Darbesi'nin Perde Arkası
1977-80 Dönemi Adalet Partisi ve 28 Şubat Dönemi’nde Refah Partisi Kastamonu ...
"CHP sokakçıdır, öbürleri meydancı"
1977-80 Dönemi Adalet Partisi ve 28 Şubat Dönemi’nde Refah Partisi Kastamonu ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Türkmenistan
Tehdit
Sosyal Medya
Çankaya Köşkü
Abdullah Ercan
ygs soru ve cevapları
poyraz karayel
Barack Obama
Duygun Yarsuvat